Gå til indholdGrønskolling : vegansk kogebog, uden fordomme, kun smagfulde opskrifter og sund fornuft


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

185 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Originaludgave

2015


Anmeldelser (2)


22. jan. 2016

En grøn kogebog for veganere og andre, der primært ønsker opskrifter med grøntsager, linser og lignende.

Forfatteren har igennem flere år haft en blog, englerod.com, hvor hun deler sin passion for sund, smagfuld og spændende vegansk mad. Som en naturlig forlængelse af den, udgiver hun nu sin egen veganske kogebog. Udover at dele ud af opskrifter er et af bogens formål at gøre op med det ry, som det veganske køkken til tider har. Bogen indeholder noget om vegansk mad, ingredienser, mælk, bordbønner, dressinger, proteinkilder, tilbehør samt salater, supper, snacks og store måltider. Der er også opskrifter på bagværk og søde sager. Bogen har indholdsoversigt foran samt flere steder i bogen, men intet register.

Bogen er fyldt med flotte og farvesprudlende fotos og sider, der indbyder til at kaste sig over opskrifterne. Valget af skrifttype gør det desværre svært at læse indholdsoversigterne og ikke mindst ingredienserne til opskrifterne, hvilket er ærgerligt for brugen af bogen. Selve opskriftsbeskrivelserne har dog en anden og meget mere læsbar skrifttype. Det er besværligt at finde bestemte opskrifter i bogen uden et register. Bogen er i hardback med lækkert, tykt papir.

Af nyere veganerkogebøger har vi bl.a.: Grønt


My new roots


Spis vegansk


og My new roots samt Spis vegansk, der alle stilmæssigt kan sammenlignes med denne bogAf nyere veganerkogebøger har vi bl.a.: Grønt og samt Spis vegansk, der alle stilmæssigt kan sammenlignes med denne bogAf nyere veganerkogebøger har vi bl.a.: Grønt og My new roots samt , der alle stilmæssigt kan sammenlignes med denne bogAf nyere veganerkogebøger har vi bl.a.: Grønt og My new roots samt Spis vegansk, der alle stilmæssigt kan sammenlignes med denne bog.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen

Politiken

Af

Kjeld Koplev

d. 4. sep. 2016


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

2015