Gå til indhold



Grønne spirer : alt om vegansk ernæring til børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

349 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

genre/form

opskrifter



Originaludgave

2019


Beskrivelse


Om vegansk ernæring til børn, gravide og ammende og særligt til spædbørn. Med 50 veganske opskrifter


Anmeldelser (1)


29. mar. 2019

Grundbog om vegansk ernæring til gravide, ammende og børn, herunder spædbørn. Til forældre, der ønsker en gennemført vegansk livsstil, eller blot har et ønske om at omlægge en større del af familiens kost til plantebaseret; hvad enten det er for sundheden, miljøet eller dyrenes skyld.

Forfatteren Mia Felding er klinisk diætist med speciale i vegansk ernæring. I sin bog giver hun råd om hvordan familier, med ro i sindet, får sammensat en vegansk kost, der samtidig tager højde for en korrekt, sundhedsmæssig sammensætning, der sikrer at barnet får det, det har behov for. Med baggrund i en lang række undersøgelser sætter hun således spørgsmålstegn ved de gældende anbefalinger på området, der fraråder vegansk kost til småbørn. Bogen er inddelt således at den kan anvendes som opslagsværk, med kapitler, der er inddelt i alderstrin, fx graviditet, 6-12 mdr., 12-24 mrd. Kogebogsforfatteren Mia Sommer har desuden bidraget med 50 opskrifter, der er udarbejdet efter bogens anbefalinger. Forrest forord ved læge Lars T. Fadnes, samt indholdsfortegnelse, og bagerst udførligt noteapparat, appendix og register.

Forfatteren formidler stoffet overskueligt og troværdigt, og som læser føler man sig kyndigt vejledt. Bogen - inklusiv opskriftsdelen - fremstår indbydende med et flot og overskueligt layout.

Mia Sommer har tidligere udgivet Vegansk velvære


Grønskolling


, der sammen med Grønskolling, kan anbefales til dig, der gerne vil have mere inspiration til det grønne køkkenMia Sommer har tidligere udgivet Vegansk velvære, der sammen med , kan anbefales til dig, der gerne vil have mere inspiration til det grønne køkkenMia Sommer har tidligere udgivet Vegansk velvære, der sammen med Grønskolling, kan anbefales til dig, der gerne vil have mere inspiration til det grønne køkken.

Lektørudtalelse

Af

Signe Rugtved Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2019