Gå til indholdGrønlænderen : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

375 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En grønlandsk narkoman findes død i en baggård. Han er dog ikke død af stoffer, men dræbt pga. sin barske fortid. En fortid, som Lucy Kiehl skal trevle op. For voksne med hang til blodige krimier


Anmeldelser (1)


6. jan. 2021

En grønlandsk narkoman findes død i en baggård. Han er dog ikke død af stoffer, men dræbt pga. sin barske fortid. En fortid, som Lucy Kiehl skal trevle op. For voksne med hang til blodige krimier.

Fjerde bind i serien om kriminalassistent Lucy Kiehl, der pendler mellem politistationerne i Aarhus og København. Bogen er skrevet i tre spor: 1) Opklaringen af mordet på grønlænderen Carlo dag for dag, 2) Carlos barndomstraumer og hændelser i den drengegruppe, han tilhørte og 3) Lucys private liv med et hus, der skal sælges i Aarhus og hemmeligheder i hendes familie. Bogen knytter de tre spor sammen og tilsætter den viden, læserne har om Lucy fra de foregående bøger.

Krimi i et højt tempo med mange lag og en klar samfundskritik. Vi befinder os på samfundets bund, og ingen gjorde noget for at forhindre de mange forfærdelige ting, der sker i bogen. Mordgåden står selvstændigt, men der er mange detaljer om Lucys liv, man kun kender, hvis man har læst resten af serien. Den private del med huset i Aarhus fylder indimellem for meget.

Minder lidt om Sara Blædels krimiserie med Louise Rick fx Grønt støv


Frit fald


. Elsebeth Egholm bruger også Aarhus som udgangspunkt for sine krimier fx Frit faldMinder lidt om Sara Blædels krimiserie med Louise Rick fx Grønt støv. Elsebeth Egholm bruger også Aarhus som udgangspunkt for sine krimier fx Minder lidt om Sara Blædels krimiserie med Louise Rick fx Grønt støv. Elsebeth Egholm bruger også Aarhus som udgangspunkt for sine krimier fx Frit fald.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021