Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Grøn aftensmad

Del 0 af ValdemarsroDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

365 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Ann-Christine Hellerup Brandt(forfatter, illustrator)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Inspirerende kogebog fra bloggen: Valdemarsro. Bogen vil glæde alle, der nyder at lave god mad med grøntsager - og som gerne vil inspireres til nye grøntsagsretter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 9. okt. 2020

Inspirerende kogebog fra bloggen: Valdemarsro. Bogen vil glæde alle, der nyder at lave god mad med grøntsager - og som gerne vil inspireres til nye grøntsagsretter.

Grøntsagskogebog med udgangspunkt i bloggen: valdemarsro.dk , der blev startet i 2007. Her er opskrifter på varme retter, supper, madtærter, salater, syltede grøntsager, toppings samt dressinger, madbrød og meget andet. Til hver opskrift er angivet antal personer opskriften er til, samt arbejdstid. Opskrifterne er opbygget på dobbeltopslag med rettens titel samt lidt om retten, ingrediensliste, servering og fremgangsmåde på venstre side og farvefoto af den færdige ret på højre side. Bagest i bogen er en opskriftsliste - efter kapitel, en opskriftsliste - efter råvarer, samt et alfabestik register. Bag bloggen står Ann-Christine Hellerup Brandt. Bloggen har navn efter et område hun boede i med sin familie i Sverige.

En superfin grønt-kogebog der er rigtig god at lade sig inspirere af. Ikke mindst børnefamilierne kan her finde nogle grøntsagsretter, som vil være genkendelige for børnene.

Forfatterens tidligere kogebog: AftensmadGrønt med umami og velsmag


Grønt (Nemme & velsmagende retter)


har været rigtig efterspurgt. Kogebøger med grøntsager er meget oppe i tiden - af nyere kan nævnes: Grønt med umami og velsmag og Grønt (Nemme & velsmagende retter)Forfatterens tidligere kogebog: Aftensmad har været rigtig efterspurgt. Kogebøger med grøntsager er meget oppe i tiden - af nyere kan nævnes: og Grønt (Nemme & velsmagende retter)Forfatterens tidligere kogebog: Aftensmad har været rigtig efterspurgt. Kogebøger med grøntsager er meget oppe i tiden - af nyere kan nævnes: Grønt med umami og velsmag og .Informationer og udgaver

2020

Bog

Ann-Christine Hellerup Brandt

Politiken, 1. udgave

2020

Ebog

Ann-Christine Hellerup Brandt

Politiken, 1. e-bogsudgave