Gå til indholdGrødhovedernes paradis


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

101 sider: ill.

Udgivet

2015

genre/form

erindringerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Historier fra Bjarne Nielsen Brovsts (f. 1947) skole- og ungdomstid i nordjyske Brovst i tiden fra 1961-1962. Om optagelsesprøven på realskolen, der glippede, og om konfirmationen, som også måtte opgives. Og om arbejdet ved landbruget og hvordan hans litterære interesse blev vakt


Anmeldelser (1)


8. apr. 2015

Små lune fortællinger af Bjarne Nielsens Brovst dækkende perioden 1961-1962. Af interesse for især ældre læsere.

Bind 2 i serien "Små erindringsforløb", som skildrer Bjarne Nielsen Brovsts ungdoms- og voksenliv i små afsluttede erindringsforløb. I de i alt 17 fortællinger beretter han bl.a. om sin elskede Mormor, som vakte hans litterære interesse, arbejdet ved Skovsgaard Fjerkræslagteri, om indsamling af dyrekranier, sommerfugle mv., og hans fars manglende forståelse for stort set alt hvad der havde med ham at gøre.

En samling lokale og personlige erindringshistorier skrevet i BNB's helt personlige stil, som kan karakteriseres som både ren nostalgi og blændende lokalhistorie. Historierne vil primært appellere til ældre læsere og vil også være velegnede til oplæsning.

Tidligere er kommet Min verden vælter


Bjarne alene i verden


Bjarne, vågn op!


dækkende perioden 1959-1961. Derudover har forfatteren skrevet adskillige erindringsbøger fra barndommen i samme stil som nærværende, som fx Bjarne alene i verden og Bjarne, vågn op!Tidligere er kommet Min verden vælter dækkende perioden 1959-1961. Derudover har forfatteren skrevet adskillige erindringsbøger fra barndommen i samme stil som nærværende, som fx og Bjarne, vågn op!Tidligere er kommet Min verden vælter dækkende perioden 1959-1961. Derudover har forfatteren skrevet adskillige erindringsbøger fra barndommen i samme stil som nærværende, som fx Bjarne alene i verden og Tidligere er kommet Min verden vælter dækkende perioden 1959-1961. Derudover har forfatteren skrevet adskillige erindringsbøger fra barndommen i samme stil som nærværende, som fx Bjarne alene i verden og Bjarne, vågn op!.

Lektørudtalelse

Af

Bent Birk Kristensen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Lydbog (cd)

2016

Bog

2015