Gå til indholdGriske grinebidere - og andre grumme grublerier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

44 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


24 forskellige skøre og skæve opgaver, hovedbrud og gåder. Med løsninger bagerst i bogen


Anmeldelser (1)


18. jul. 2019

Opgavebog med 24 matematiske opgaver, hjernebrud og find forskellen-opgaver. Fra 8-12 år.

24 opgaver, der rummer alt fra hjernebrud, visuelle opgaver, gåder og matematiske opgaver. Hjælp fx aben Benny med at pakke kasser med bananer, og find ud af hvor gamle Karl og Alfred er, når de begge er født 16. februar, har 14 lys på kagen, og Karl er 4 år ældre end Alfred. Bagerst i bogen kan du finde fif til hvordan du kommer i gang med opgaverne og finde de rigtige svar. Lene Lang, der selv har illustreret bogen, har tidligere udgivet Snilde snuder - og andre snørklede snedigheder


Krøllede kragetæer - og andre kringlede kraniebrud


og Krøllede kragetæer - og andre kringlede kraniebrud i samme stil24 opgaver, der rummer alt fra hjernebrud, visuelle opgaver, gåder og matematiske opgaver. Hjælp fx aben Benny med at pakke kasser med bananer, og find ud af hvor gamle Karl og Alfred er, når de begge er født 16. februar, har 14 lys på kagen, og Karl er 4 år ældre end Alfred. Bagerst i bogen kan du finde fif til hvordan du kommer i gang med opgaverne og finde de rigtige svar. Lene Lang, der selv har illustreret bogen, har tidligere udgivet Snilde snuder - og andre snørklede snedigheder og i samme stil24 opgaver, der rummer alt fra hjernebrud, visuelle opgaver, gåder og matematiske opgaver. Hjælp fx aben Benny med at pakke kasser med bananer, og find ud af hvor gamle Karl og Alfred er, når de begge er født 16. februar, har 14 lys på kagen, og Karl er 4 år ældre end Alfred. Bagerst i bogen kan du finde fif til hvordan du kommer i gang med opgaverne og finde de rigtige svar. Lene Lang, der selv har illustreret bogen, har tidligere udgivet Snilde snuder - og andre snørklede snedigheder og Krøllede kragetæer - og andre kringlede kraniebrud i samme stil.

En fin opgavebog med spændende og forskellige opgaver, som de 8-12-årige kan få mange timer til at gå med. Nogle af opgaverne er svære, og for nogle børn vil det være nødvendigt med voksenhjælp, selvom der er hjælp at hente i bogens afsnit med "Fiffige fif". De snørklede overskrifter er lidt svære at læse, og de lidt flade computeranimerede illustrationer signalerer en lidt yngre målgruppe end bogen reelt henvender sig til, men alt i alt er det en appellerende og sjov opgavebog.

Lene Lang har flere hovedbrudsbøger bag sig bl.a. Professor Tanketorsks tænketank 2


Hovedbrud


Mystiske gåder og krimimysterier


og andre lignende er fx Hovedbrud og Mystiske gåder og krimimysterierLene Lang har flere hovedbrudsbøger bag sig bl.a. Professor Tanketorsks tænketank 2 og andre lignende er fx og Mystiske gåder og krimimysterierLene Lang har flere hovedbrudsbøger bag sig bl.a. Professor Tanketorsks tænketank 2 og andre lignende er fx Hovedbrud og Lene Lang har flere hovedbrudsbøger bag sig bl.a. Professor Tanketorsks tænketank 2 og andre lignende er fx Hovedbrud og Mystiske gåder og krimimysterier.

Lektørudtalelse

Af

Marion Tirsgaard


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019