Gå til indholdGrib dine kriser : personligt, hjemme og på arbejdet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

397 sider: ill.

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Alle har kriser, men det er forskelligt, hvordan vi griber dem an og kommer igennem dem. Her er en hjælpende hånd, både til at undgå kriser og til at komme igennem dem så godt som muligt. Til både almindelige mennesker, virksomheder og organisationer


Anmeldelser (1)


16. nov. 2020

Alle har kriser, men det er forskelligt, hvordan vi griber dem an og kommer igennem dem. Her er en hjælpende hånd, både til at undgå kriser og til at komme igennem dem så godt som muligt. Til både almindelige mennesker, virksomheder og organisationer.

"Grib dine kriser" tager fat fra en ende af og definerer krisen og krisens psykologi. Den giver desuden en række redskaber til at arbejde med kriser, både ens egne, andres og virksomheders. Desuden er der skemaer, spørgsmål og diagrammer. I forordet beskrives, hvordan bogen kan bruges, også hvis man er i krise og har brug for redskaber. Bagerst forfatterens efterord, citater om kriser og litteraturliste.

En fin populærvidenskabelig bog, som kan hjælpe mange. Let at læse, og med en positiv, næsten kærlig tone.

Forfatteren har tidligere skrevet Bryd vanen og nå dine mål


Tæt på krise og sygdom


Tillykke med din krise!


. Mere specifikt om kriser og sygdom er Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand. Finn Nørbygaard beretter i Tillykke med din krise! om sine personlige kriserForfatteren har tidligere skrevet Bryd vanen og nå dine mål. Mere specifikt om kriser og sygdom er af Lizl Rand. Finn Nørbygaard beretter i Tillykke med din krise! om sine personlige kriserForfatteren har tidligere skrevet Bryd vanen og nå dine mål. Mere specifikt om kriser og sygdom er Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand. Finn Nørbygaard beretter i om sine personlige kriserForfatteren har tidligere skrevet Bryd vanen og nå dine mål. Mere specifikt om kriser og sygdom er Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand. Finn Nørbygaard beretter i Tillykke med din krise! om sine personlige kriser.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020