Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Grænsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

783 sider

Udgivet

2019

Ophav

Don Winslow(forfatter)

Mikkel Damkjær Paaske(oversætter)
Genre og formroman, spænding
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Art Keller fortsætter kampen mod narkokartellerne, der volder store ødelæggelser og død i Mexico, samt sender uanede mængder heroin ind i USA


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2019

af

af

Iben Jakobsen

d. 29. okt. 2019

Gensyn med Art Keller, der stadig bekriger narkobaronerne i Mexico. For fans af komplekse spændingsromaner med interesse for narkokartellerne og krigen imod dem.

Art Keller har viet sit liv til krigen mod narkotika og har i mere end 40 år kæmpet på frontlinjen mellem USA og de mexicanske narkokarteller. Han har endelig fået ram på sin nemesis, narkobaronen Adán Barrera, men det har kostet ham utroligt meget. Nu sidder han så i magtens korridorer af DEA og må indse, at ved at knuse et monster, har han sluppet et utal nye løs, som hærger hans elskede Mexico.

Kompleks spændingsroman om narkokartellerne, striden mellem USA og Mexico, politik, m.m., der spænder over mere end et årti. Bogen er guf for den rette læser, men for tung til andre. Det er tredje bog om Keller, og der henvises til mange tidligere begivenheder, samt introduceres både nye som gamle personer i et væld af sidehistorier. Bogen har fokus på den nye generation af narkohandlere, narkopoliti, misbrugere, politikere (heriblandt en ret tydelig stikpille til Trump) og meget mere. Det er spændende og godt skrevet.

Bogen er den 3. i serien om Keller, men kun første bog er tidligere udgivet på dansk: I hundenes voldDen indre fjende


Projekt Cobra


Fælden


. Andre bøger om narkokriminalitet er fx Den indre fjende, Projekt Cobra og FældenBogen er den 3. i serien om Keller, men kun første bog er tidligere udgivet på dansk: I hundenes vold. Andre bøger om narkokriminalitet er fx , Projekt Cobra og FældenBogen er den 3. i serien om Keller, men kun første bog er tidligere udgivet på dansk: I hundenes vold. Andre bøger om narkokriminalitet er fx Den indre fjende, og FældenBogen er den 3. i serien om Keller, men kun første bog er tidligere udgivet på dansk: I hundenes vold. Andre bøger om narkokriminalitet er fx Den indre fjende, Projekt Cobra og .


Politiken

d. 9. jan. 2020

af

af

Kim Skotte

d. 9. jan. 2020


Berlingske tidende

d. 13. dec. 2019

af

af

Jakob Levinsen

d. 13. dec. 2019


Weekendavisen

d. 22. nov. 2019

af

af

Bo Bjørnvig

d. 22. nov. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

Don Winslow

HarperCollins Nordic

2019

Ebog

Don Winslow

HarperCollins Nordic

2019

Lydbog (net)

indlæser: Peter Bøttger

HarperCollins Nordic