Gå til indholdGorms one pot : hele måltidet i én gryde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Indbydende kogebog til dem, der gerne vil lave lækker, hurtig mad - og slippe for den store opvask. Alt det kræver er en god gryde og gode råvarer, og så er man klar til at gå ombord i opskrifterne


Anmeldelser (1)


15. okt. 2020

Indbydende kogebog til dem, der gerne vil lave lækker, hurtig mad - og slippe for den store opvask. Alt det kræver er en god gryde og gode råvarer, og så er man klar til at gå ombord i opskrifterne.

Bogens forfatter er den for manges vedkommende velkendte Gorm Wisweh. Han samler her hele måltidet i én gryde - også kaldet one pot. Efter lidt indledende bemærkninger kommer de mange opskrifter. Her er mad med rodfrugter, ris, linser, kød og fisk, vegetarretter og også opskrifter til mad over åben ild. Der er også retter fra rundt omkring i verden - og så er der klassikerne. Alt sammen lavet efter one pot-metoden. Bagest i bogen er der en oversigt over bogens opskrifter - fordelt efter ingredienser. Ved opskrifterne er der tidsangivelse, ingrediensliste og arbejdsgang.

En meget indbydende kogebog, der vil tiltale mange - ikke mindst pga. one pot-konceptet. Der er både noget for begyndere og mere øvede hjemmekokke.

Der findes - indtil videre - kun en anden decideret one pot-kogebog på dansk, nemlig One pot


. Denne vil nok blive lige så efterspurgtDer findes - indtil videre - kun en anden decideret one pot-kogebog på dansk, nemlig One pot. Denne vil nok blive lige så efterspurgt.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2020