Gå til indholdGør dig fri af fortiden : sådan giver du slip på dine mønstre og bliver dig selv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

314 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Anmeldelser (1)


11. feb. 2022

Selvhjælpsbog med instruktion i meditation, visualisering og mentale øvelser til afhjælpning af dysfunktionel adfærd og stress. Til dem, der vil forstå sit skadede indre barn og forsøge at hele sig selv.

Uløste traumer opbygget i barndommen kan aktivere stressreaktioner og medføre mentale og fysiske dysfunktioner og følelsesmæssig afhængighed i voksenlivet. Forfatteren fortæller om sine egne erfaringer i sit personlige og professionelle liv og om psykologiens viden om bl.a. traumekroppen og traumatiske tilknytninger, samt om neurovidenskabens viden. Hun tilbyder en række øvelser, der sigter på identificering og bevidstgørelse af traumer og ændring af vaner og synet på sig selv. Dr. Nicole Lepera er holistisk psykolog.

Bogen giver en god teoretisk forståelsesramme og gode, men tidskrævende mentale og kropslige øvelser til bevidstgørelse af traumer, selvterapeutisk heling og fremme af egenomsorg. Den kan i visse afsnit forekomme meget snakkende og lidt ustruktureret.

Barnet i dig skal finde et hjem


Fra selvkritik til self compassion


: nøglen til løsning af (næsten) alle problemer er en selvterapibog til voksne, der har et såret indre barn. Fra selvkritik til self compassion : lær at behandle dig selv som en ven - og vend lavt selvværd, præstationsstress og depression er en selvhjælpsbog med konkrete værktøjerBarnet i dig skal finde et hjem : nøglen til løsning af (næsten) alle problemer er en selvterapibog til voksne, der har et såret indre barn. : lær at behandle dig selv som en ven - og vend lavt selvværd, præstationsstress og depression er en selvhjælpsbog med konkrete værktøjerBarnet i dig skal finde et hjem : nøglen til løsning af (næsten) alle problemer er en selvterapibog til voksne, der har et såret indre barn. Fra selvkritik til self compassion : lær at behandle dig selv som en ven - og vend lavt selvværd, præstationsstress og depression er en selvhjælpsbog med konkrete værktøjer.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2022

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022