Bøger / faglitteratur / opskrifter

Godt garn : 30 tidløse accessories


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
142 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
opskrifter, strikkeopskrifter

Beskrivelse


Opskrifter på huer, sjaler, tørklæder og vanter i klassisk stil med moderne tilsnit. Fokus på bæredygtigthed ved at bruge lokal uld, genbruge optrevlet garn og støtte hjemmeproduktion.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2014

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 16. okt. 2014

To britiske topmodeller har med tanke på bæredygtighed designet strikkede huer, tørklæder mv., som du selv kan gøre efter.

Bæredygtighed er udgangspunkt for dette strikdesign, skabt af to unge topmodeller, som har grundlagt firmaet The North Cirkular. Grundtanken er: brug lokal uld eller genbrug optrevlet garn, udnyt bedstemors strikketalent, støt hjemmeproduktion af (kunst)håndværk. Bogen indeholder opskrifter på huer, sjaler, tørklæder og vanter i klassisk stil med moderne tilsnit. Hvert stykke strik præsenteres på farvefotos, hvor bl.a. bogens forfattere optræder. Kort teknisk guide til sidst.

Indeholder gode, anvendelige opskrifter på beklædningstilbehør, der på samme tid rammer en både klassisk og moderne, casual stil. De formulerede tanker om bæredygtighed i erhverv og materialegenbrug samt respekten for det gamle håndarbejdes traditionelle mønstre hæver bogen over gængse opskriftsamlinger. Professionelle modemagasinlignende fotos giver bogen klasse. At der uddeles specielle, sjældnere sete strikketips er også et plus.

Hotte huerHovedtøjHattedamerHippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende)Strik fra Setesdal foreslår også at optrævle strik og genbruge garnet. Sprælske strikkebøger med opskrifter på huer i hipt design findes også i Hovedtøj, Hattedamer og den lidt vildere Hippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende). I fx Strik fra Setesdal bliver traditionelle mønstre og designs også opdateret til aktuel gademodeHotte huer foreslår også at optrævle strik og genbruge garnet. Sprælske strikkebøger med opskrifter på huer i hipt design findes også i , Hattedamer og den lidt vildere Hippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende). I fx Strik fra Setesdal bliver traditionelle mønstre og designs også opdateret til aktuel gademodeHotte huer foreslår også at optrævle strik og genbruge garnet. Sprælske strikkebøger med opskrifter på huer i hipt design findes også i Hovedtøj, og den lidt vildere Hippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende). I fx Strik fra Setesdal bliver traditionelle mønstre og designs også opdateret til aktuel gademodeHotte huer foreslår også at optrævle strik og genbruge garnet. Sprælske strikkebøger med opskrifter på huer i hipt design findes også i Hovedtøj, Hattedamer og den lidt vildere . I fx Strik fra Setesdal bliver traditionelle mønstre og designs også opdateret til aktuel gademodeHotte huer foreslår også at optrævle strik og genbruge garnet. Sprælske strikkebøger med opskrifter på huer i hipt design findes også i Hovedtøj, Hattedamer og den lidt vildere Hippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende). I fx bliver traditionelle mønstre og designs også opdateret til aktuel gademode.