Gå til indholdGode hænder : massage er for alle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

64 sider: ill.

Udgivet

2018

genre/form

øvelserOriginaludgave

2018


Anmeldelser (1)


16. feb. 2018

Familiemedlemmer og venner kan give hinanden mange afslappende, energiopladende og endda healende stunder med massage. Bogen her giver en indføring i dette håndværk. For voksne som ikke arbejder professionelt med massage.

Bogen præsenterer forskellige massageteknikker, gennemgår massage af alle kroppens områder samt massage af børn. Massagens slægtskab med yoga og meditation er gennemgående, og forfatterens erfaring med berørings- og lydhealing præsenteres samt hvordan massage kan gennemoprette et menneskes ligevægt. Forfatteren er uddannet fysioterapeut og har både arbejdet som traditionel massør, alternativ behandler og som rektor på fysioterapeutskolen i Odense.

Gode øvelsesbeskrivelser, inspirerende eksempler og illustrative billeder præger bogen. Der er fine beskrivelser af traditionelle massagegreb og en spændende indføring i de mere spirituelle og alternative tilgange til kroppen. Det er en professionel guide til hverdagsmassage, som er letforståelig og relevant i en tid, hvor mange søger nærvær og fordybelse.

Livgivende hænder


Politikens ny massagebog


fra 1998 behandler samme emne og har samme spirituelle tilgang. Den henvender sig dog i højere grad til dem, der arbejder professionelt med massage. En mere overordnet gennemgang af massagetyper og greb findes i Politikens ny massagebogLivgivende hænder fra 1998 behandler samme emne og har samme spirituelle tilgang. Den henvender sig dog i højere grad til dem, der arbejder professionelt med massage. En mere overordnet gennemgang af massagetyper og greb findes i Livgivende hænder fra 1998 behandler samme emne og har samme spirituelle tilgang. Den henvender sig dog i højere grad til dem, der arbejder professionelt med massage. En mere overordnet gennemgang af massagetyper og greb findes i Politikens ny massagebog.

Lektørudtalelse

Af

Maja Ellegaard-Petersen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2018

Ebog

2018