Bøger / faglitteratur til børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
103 sider: ill. i farver
Udgivet
2018
Ophav
Målgruppe

For 10-14-årige


Beskrivelse


Gode råd og vejledninger til mode og genbrug af tøj fra Nico og Andres, to af Danmarks nye stylister, kendt fra DR Ultra. De hjælper stjernerne med at klæde sig sejt på og viser almindelige børn at man kan skabe god stil selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2018

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 17. jan. 2018

Gode råd og vejledninger til mode og genbrug af tøj fra Nico og Andres, to af Danmarks nye stylister, kendt fra DR Ultra. De hjælper stjernerne med at klæde sig sejt på og viser almindelige børn at man kan skabe god stil selv. Til fans af Nico og Andres samt kreative børn fra 10 til 14 år.

Bogen indledes med præsentation af Nico og Andres. Vi hører personlige ting, som deres familier, livretter, inspirationskilder og største drømme. Det er en blandet bog om mode, med modesnak om modeord, tendenser og shows. De fortæller om den kreative proces, sy-redskaber og viser hvordan de arbejder med Moodboards. Helt konkret viser de 13 tutorials med trin-for-trin guides, om hvordan man re-styler sit eget tøj og bruger genbrugstøj fx nyt liv til en gammel t-shirt, dekoration af sneakers og fremstilling af bæltetaske og halskæder. Imellem modehistorier og vejledninger står der positive udsagn om god stil og om at skille sig ud.

Indbydende bog med mange fotos og korte tekster om mode, men bogen vil meget på en gang. Det er både en fanbog om Nico og Andres og de kendte, som de styler, samtidig med at den skal inspirere til genbrug og redesign.

Der er lidt om genbrugstøj i GenbrugKunsten at slagte en trøjeNu, og lignende vejledninger i Kunsten at slagte en trøje. Modebloggeren Marie Jedigs har også udgivet en bog: Nu, som dog er til de ældste børnDer er lidt om genbrugstøj i Genbrug, og lignende vejledninger i . Modebloggeren Marie Jedigs har også udgivet en bog: Nu, som dog er til de ældste børnDer er lidt om genbrugstøj i Genbrug, og lignende vejledninger i Kunsten at slagte en trøje. Modebloggeren Marie Jedigs har også udgivet en bog: , som dog er til de ældste børn.