Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Gnist

Del 1 af BreathlessDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

381 sider

Udgivet

2013

Ophav

Maya Banks(forfatter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Mia indgår i et kontraktbundet erotisk dominansforhold med den ældre, rige og smukke Gabe. Mias overbeskyttende bror er Gabes bedste ven og forretningspartner, og han må ikke finde ud af det. Samtidig bliver forholdet stadig mere intenst og besættende


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2013

af

af

Tina Schmidt

d. 17. apr. 2013

Første del af trilogien Gnist, skrevet i kølvandet på Fifty Shades. Erotika for voksne kvinder.

Ung kvinde nærer forbudt tiltrækning til den fjorten år ældre brors bedste ven og vice versa. Manden er smuk, rig, intelligent, magtfuld og kinky. På grund af ekstremiteten i hans seksuelle præferencer og tidligere tiders fejltrin, indgår han nu kontrakter med sine sexpartnere. Kontrakten går i sin enkelthed ud på at kvinden afskriver al sin personlige magt til ham og lader ham helt og holdent bestemme hvad der skal ske på lagenerne. Naturligvis er han både kompetent og intet mindre end en regulær s/m- sexgud. I takt med ekstremiteten udvikler sig i det kontraktsmæssige sexforhold, udvikles der også oprigtige, men forbudte følelser. Romanens konflikt handler om at skjule forholdet overfor den overbeskyttende og lige så rige og smukke bror. Dog synes det omkringliggende plot tyndt og en undskyldning for de gavmilde sexpassager. Sproget bliver hurtigt ensformigt og formuleringerne præget af gentagelser.

Kan bedst sammenlignes med Fifty Shades, let krydret med filmen Pretty woman. Kan også sammenlignes med anden moderne erotisk litteratur såsom Benedicta Söderberg Ti lektioner i lyst og mere nærliggende Elfriede Jelinek Lyst.

Erotika for fuld udblæsning - og god nok til formålet inden for den optik. Ikke specielt velskrevet, klichefyldt og gentagelsespræget sprogbrug og med et tyndt plot.


litteratursiden.dk

d. 2. maj. 2013

af

af

Andrup's Bookshelf

d. 2. maj. 2013

Da jeg havde læst bogens første 10 sider, tænkte jeg “Nå nej, ikke endnu en Fifty Shades-efterligning ,men det skulle det snart vise sig ikke at være. GNIST er så meget mere en dybt romantisk og eroti...


Litteratursiden.dk [online]

d. 2. maj. 2013

af

af

Rikke Andrup Jensen

d. 2. maj. 2013


Jyllands-posten

d. 4. maj. 2013

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 4. maj. 2013


Weekendavisen

d. 8. maj. 2013

af

af

Lars Brix Nielsen

d. 8. maj. 2013Informationer og udgaver

2013

Bog

Maya Banks

Pretty Ink, 1. udgave

2013

Ebog

Maya Banks

Rosinante, 1. eBogsudgave

2013

Lydbog (net)

indlæser: Katarina Lewkovitch

Rosinante

2013

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Katarina Lewkovitch

Rosinante, 1. lydbogsudgave