Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

203 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Karina Villumsen(forfatter, illustrator)
Genre og formopskrifter, kogebøger, diætkogebøger
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for allergikere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. jul. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 26. jul. 2016

En kogebog til dig, der har mælke- eller glutenallergi eller bare gerne vil undgå mælk, gluten og raffineret sukker i kosten.

Kogebog med gluten- og mælkefri opskrifter. Indledningsvis er der en række afsnit om fødevareallergi (mælke- og glutenallergi), tips til indkøb og om at være på ferie når man har allergi, glutenfri bagetips og en gennemgang af fødevarer uden gluten og mælk. Hertil nogle afsnit om alternativer til mel, sødemidler, stivelse, fortyknings- og hævemidler. Bogens 112 opskrifter omhandler morgenmad, frokost og aftensmad samt kager og brød. Der er symboler ved opskrifterne for nødder og æg. Karina Villumsen er farmakonom og helsevejleder og blogger om kost i forhold til forskellige allergier. Hun har udgivet 3 kogebøger om kost uden mælk og gluten, senest Is og kolde desserter - uden mælk eller gluten.

Opskrifterne er nemme at gå til og med lettilgængelige råvarer. Dog er nogle af erstatningsprodukterne for mel, æg, stivelse og hævemidler ingredienser, der kun kan købes i specialbutikker. Der er meget relevant information om råvarer og allergier samt nyttige fakta om erstatninger for fødevarer, der kan give allergi.

Sammenlignes bedst med KVs Det mælkefri køkkenFemme food


Naturlig mad


. Andre bøger som udelader mælk og gluten kunne fx være Femme food eller Naturlig madSammenlignes bedst med KVs Det mælkefri køkken. Andre bøger som udelader mælk og gluten kunne fx være eller Naturlig madSammenlignes bedst med KVs Det mælkefri køkken. Andre bøger som udelader mælk og gluten kunne fx være Femme food eller .Informationer og udgaver

2015

Bog

Karina Villumsen

Madgudinden, 1. udgave

2020

Ebog

Karina Villumsen

Madgudinden, Ny udgave

2016

Ebog

Karina Villumsen

Madgudinden, 1. udgave