Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Glem mig ikke : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

296 sider

Udgivet

2020

Ophav

Victoria Stevens(forfatter)

Rane Knudsen(oversætter)
Genre og formroman, young adult, romaner
Målgruppe

til børn, til voksne


Beskrivelse


17-årige Hazel bliver nødt til at rejse fra sin syge mor i England for at bo i Australien sammen med sin far, som hun aldrig har mødt. Måske er Hazel endt på den anden side af jorden for at opdage, at hun ikke er alene i verden?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 5. feb. 2019

17-årige Hazel bliver nødt til at rejse fra sin syge mor i England for at bo i Australien sammen med sin far, som hun aldrig har mødt. Sød, sørgelig og stærk young adult roman for både unge og yngre voksne.

Hazel føler sig helt alene med sin store sorg over sin mor. Samtidigt er hun vred over, at faderen ikke har taget kontakt til hende tidligere, men hvordan skal man lige åbne dén snak med en mand, man overhovedet ikke kender? Først da hun møder den lækre Red føler hun sig forstået. Men Red har også problemer. Hans sky tvillingebror, Luca, bærer en stor sorg og vil ikke dele den med nogen. Måske er Hazel endt på den anden side af jorden for at opdage, at hun ikke er alene i verden? I hvert fald opstår der både nye venskaber og ny kærlighed midt i alt det tragiske.

Rørende roman, som tager fat på meget alvorlige problemer omkring både sorg, alzheimers og familieproblemer. Det lykkes i høj grad for den debutterende forfatter, som også formår at skabe plads til både forelskelse, venskaber og almindelige ungdomsproblemer. Romanen er levende fortalt og bliver kun belærende meget få steder, hvilket hurtigt tilgives i en ellers fantastisk bog.

I Abbi Glines' Alt for mange hemmelighedermå hovedpersonen også flytte ind hos sin ukendte far og familie efter moderens alvorlige sygdom.Informationer og udgaver

2020

Bog

Victoria Stevens

Palatium, 2. udgave

2019

Bog

Victoria Stevens

Palatium, 1. udgave

2019

Ebog

Victoria Stevens

Palatium, 1. udgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Laura Bøge Mortensen

Palatium Books

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Laura Bøge Mortensen

AV Forlaget Den Grimme Ælling