Bøger / faglitteratur / erindringer

Glem ikke Heidi : efterforskerens veje og vildveje : erindring


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
218 sider
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
erindringer

Beskrivelse


Den pensionerede chefkriminalinspektør og operative chef for Rejseholdet Hans Jørgen Bonnichsen (f. 1943) fortæller sin personlige beretning om efterforskningen i den uopklarede sag om 4-årige Heidi, der forsvandt sporløst i 1979.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2017

af

af

Kent Skov

d. 14. sep. 2017

Spændende og personlig beretning om en uopklaret sag fra 1979 om den fireårige pige Heidis forsvinden. For interesserede i autentiske danske kriminalsager.

Den fra medier og mange foredrag velkendte pensionerede efterforsker Hans Jørgen Bonnichsen udgiver her sin beretning om en uopklaret kriminalsag. 8. april 1979 forsvandt den lille pige Heidi sporløst fra en sandkasse på legepladsen ved det boligbyggeri i Kolding, hvor hun boede. HBJ, der på det tidspunkt var ansat som efterforsker i politiets rejsehold, blev sat på sagen. En sag der aldrig er opklaret. HJB beskriver de metodiske og tekniske procedurer, som politiet anvendte for at få hul på den mystiske sag. Men sideløbende med det beskriver han også de personlige overvejelser, som efterforskningen gav anledning til både hos ham selv og de kollegaer, han samarbejdede med.

HJB skriver både personligt og medrivende. Udover selve sagens forløb skriver han om de personlige overvejelser og det pres, der ligger på både efterforskere og mistænkte. Man får et indblik i en alvorlig sag og arbejdet med de implicerede i sagen, som man ellers sjældent får.

Der findes en række bøger om kriminalsager. Forbrydere, Der er mordere og lovens lange arm omhandler en lang række af Rejseholdets sager. Danske mordgåder er en bog om en række uopklarede sagerForbrydere, mordere og lovens lange armDanske mordgåderDer findes en række bøger om kriminalsager. Forbrydere, Der er mordere og lovens lange arm omhandler en lang række af Rejseholdets sager. er en bog om en række uopklarede sager.Informationer og udgaver