Gå til indholdGlaslegemer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

387 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Krimi fra det stockholmske undergrundsmiljø, hvor en selvmordsbølge blandt unge cuttere kædes sammen med en række mystiske kassettebånd. Konstitueret kriminalassistent Jens Hurtig sættes på sagen


Anmeldelser (2)


29. jan. 2015

En selvmordsbølge går gennem især den stockholmske ungdom. Fælles er nogle mystiske kassettebånd, som de unge hører under selvmordet. Jens Hurtig er konstitueret kriminalkommissær og sættes på sagen. For garvede krimilæsere.

Mens Jeanette Kihlberg er på sygeorlov, står Jens Hurtig med ansvaret for opklaringen af en række selvmord i cutting-miljøet. Sideløbende arbejder hans kolleger på at opklare mord, der tilsyneladende har en sammenhæng, men har de også det til selvmordene? Forfatterparret har tidligere skrevet den fremragende "Victoria Bergmans svaghed"-trilogi med Kihlberg som hovedperson. Som den første serie er det unges psykiske problemer, der er omdrejningspunktet.

Første bind i den nye trilogi lever fuldt op til forgængerne. Det er meget barsk læsning men dybt vedkommende, og igen giver forfatterne fortællingen dynamik ved hele tiden at skifte synsvinkel.

I forhold til den første trilogi kan denne bog læses selvstændigt. Barsk som Stieg Larsson, ond som Jon Nesbø, men i sin helt egen sproglig klasse.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Politiken

Af

Anders Hjorth

d. 15. mar. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2015

Bog

2015

Ebog

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015