Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Gin, tonic og tilbehør : why not gin


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

103 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Iben Diamant(forfatter)

Maria P.(illustrator)
Genre og formopskrifter, håndbøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om gin og tonic. Historie, typer, mærker og tilbehør, glas og opskrifter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 27. sep. 2016

Synes du at den almindelige gin/tonic er ved at være en smule triviel? Så tag med Iben Diamant på rejse i gin/tonic land. Nyd godt af ikke mindre end 26 varianter af denne klassiske drink. For dig der vil forny din GT eller forkæle venner og familie med en anderledes GT.

103 sider kun om gin/tonic lyder måske af lidt meget, men der er mangt og meget af fortælle. Bogen indledes med et længere afsnit om ginnens historie herefter kommer en række gin-data samt tonic-data og så kommer opskrifterne. Efterfølgende findes en "ginlingo", store gindage et ginkartotek og et tonickartotek. Selve bogen er udgivet i hardbackkvalitet med en række billeder.

At der findes så mange GT-varianter kan nok overraske nogen, mig selv inklusiv. Men der bliver produceret gin og tonic over det meste af verden, så hvorfor ikke. Opskrifterne er mange og forskellige på trods af det forholdsvis "simple" indhold. Prøv opskriften på en blind-tiger (belgisk gin), en gin-sul (tysk gin) eller en Hernö Swedish Excellence (svensk økologisk gin). Eller kast dig over ginlingoen så du kan de rigtige udtryk.

For yderligere berusende litteratur se: GinGin


eller den engelsksprogede For yderligere berusende litteratur se: eller den engelsksprogede .Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Maria P.

Rosinante, 1. udgave