Gå til indholdGiftblanderen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

478 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Florence Lovelady får betroet af en seriemorder, at der foreligger mystiske omstændigheder bag fundet af fire børnelig ved et børnehjem. Det bringer Florence 30 år tilbage i tiden, hvor også hun selv spiller en vigtig rolle for opklaringen


Anmeldelser (2)


9. jul. 2020

Uhyggelig og spændende krimi om vicepolitikommissær Florence Lovelady, som må opklare hvad der ligger bag fundet af nogle børnelig, der umuligt kan være så gamle som først antaget. For læsere af krimier og spændingsromaner.

Bogen er samhørende med Håndværkeren


. Seriemorderen Larry har siddet i fængsel i 30 år for mordene på tre teenagere i 1969. Florence, som stod for opklaringen dengang, har jævnligt besøgt ham i fængslet igennem de 30 år, der er gået. Kort inden Larry dør i fængslet, fortæller han Florence om de nyfundne børnelig og at tidslinjen for dateringen af ligene umuligt kan stemme. Det får Florence til at rejse tilbage til byen Sabden, der hvor det hele startede 30 år tidligere. Larrys datter Cassie er også vendt tilbage til byen, og snart bliver de begge konfronteret med fortidens mørke hemmeligheder og heksekunstBogen er samhørende med Håndværkeren. Seriemorderen Larry har siddet i fængsel i 30 år for mordene på tre teenagere i 1969. Florence, som stod for opklaringen dengang, har jævnligt besøgt ham i fængslet igennem de 30 år, der er gået. Kort inden Larry dør i fængslet, fortæller han Florence om de nyfundne børnelig og at tidslinjen for dateringen af ligene umuligt kan stemme. Det får Florence til at rejse tilbage til byen Sabden, der hvor det hele startede 30 år tidligere. Larrys datter Cassie er også vendt tilbage til byen, og snart bliver de begge konfronteret med fortidens mørke hemmeligheder og heksekunst.

Velskrevet og forrygende krimi. Det kan anbefales at læse "Håndværkeren" først, for bedre overblik og forståelse af handling og persongalleri.

Til sammenligning kan anbefales Elly Griffiths forfatterskab. Første bind i hendes krimiserie om Ruth Galloway hedder Pigen under jorden


Til sammenligning kan anbefales Elly Griffiths forfatterskab. Første bind i hendes krimiserie om Ruth Galloway hedder Pigen under jorden.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2020-08-20


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020