Gå til indholdGenvej til gladere børn : 22 tips til forældre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

153 sider

Udgivet

2011

Originaludgave

2011


Anmeldelser (1)


29. aug. 2011

En bog med tips til børneopdragelsen og gode råd i forbindelse med problemløsning. For forældre og andre der har med børn at gøre.

Bogen Genvej til gladere børn : 22 tips til forældre har som udgangspunkt, at ingen forældre er eller kan være perfekte. At børnelivet i dag, er så forskelligt fra da forældrene selv var børn, at man ofte må famle sig frem i blinde. Og det er i orden! Det er ingen skam ikke at kunne det hele og måske tage fejl og vælge ny strategi. Det er derimod en skam ikke at prøve og ikke at være engageret. Med 22 forskellige tips i lige så mange forskellige kapitler, kommer man i denne bog lidt rundt om det hele: kræsenhed, grænser, skæld-ud, selvtillid, pligter, evner, nærhed, mobning og meget mere. Da bogen kun er på lige godt 150 sider, er emnerne selvsagt derefter. Bagerst i bogen findes en litteratur- og links-samling til videre læsning. Forfatteren Janne Hejgaard er uddannet lærer og arbejder blandt andet som brevkasseredaktør på et website og holder foredrag. Hun har udgivet en del andre bøger for og om børn.

Bogen lægger sig i en slipstrøm af bøger om børneopdragelse, fx Guide til forældre af Richard Templar, eller Kan selv! Vil selv! af Malin Alfvén og Kristina Hofsten, men hvor nogle af Jesper Juuls bøger nok er de mest kendte.

En nem og overskuelig bog om forskellige problemstillinger og løsningsforslag til børneopdragelsen og forældrerollen.

Lektørudtalelse

Af

Maria Björnsdóttir


Informationer og udgaver

Ebog

2012

Bog

2011

Bog

2011