Gå til indholdGenstart fællesskabet : om samarbejde og nye begyndelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

135 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En bog om at revitalisere fællesskaber og sammenhængskraften på arbejdspladsen. Henvender sig til læsere med interesse for organisatoriske fællesskaber


Anmeldelser (3)


4. feb. 2022

En bog om at revitalisere fællesskaber og sammenhængskraften på arbejdspladsen. Henvender sig til læsere med interesse for organisatoriske fællesskaber.

Forfatter og erhvervspsykolog Stine Reintoft skriver om, hvordan man kan styrke samarbejdet og skabe nye begyndelser til fordel for fællesskabet over fire dele. Med overskrifter som "Psykologiske understrømme", "Social isolation", "Når strukturer opløses, træder uvisheden frem", "Hvor er genstart-knappen?", "Genstart via kollektiv erindring" mf.l. indleder Reintoft bogen med, at både kriser og dybe forandringer kan forstærke dynamikker indenfor såvel de individuelle som de professionelle rammer. Med henvisning til sociologiske og filosofiske tænkere som fx Hannah Arendt, belyser forfatteren de følelser og tilstande der fremkaldes ved kriser og forandringer og kommer med input, inspiration og idéer til, hvordan man kan genstarte nye begyndelser i arbejdsgrupper og få et fælles ståsted.

Søger man viden om hvordan man kan booste team-ånden eller styrke sammenhængskraften på arbejdspladsen, så er bogen her et godt valg. Forfatteren formidler sine mange gode idéer og pointer med et letforståeligt og nærværende sprogbrug. Bogen vil gavne arbejdsfællesskabet.

Andre lignende titler er fx: Ræk mig lige samarbejdet - tak!


Effektive sammen


Teamudvikling


: om at være ansat til mere end din faglighed, Effektive sammen : om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde og Teamudvikling : introduktion til dynamisk teamledelseAndre lignende titler er fx: Ræk mig lige samarbejdet - tak! : om at være ansat til mere end din faglighed, : om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde og Teamudvikling : introduktion til dynamisk teamledelseAndre lignende titler er fx: Ræk mig lige samarbejdet - tak! : om at være ansat til mere end din faglighed, Effektive sammen : om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde og : introduktion til dynamisk teamledelseAndre lignende titler er fx: Ræk mig lige samarbejdet - tak! : om at være ansat til mere end din faglighed, Effektive sammen : om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde og Teamudvikling : introduktion til dynamisk teamledelse.

Lektørudtalelse

Af

Hamide Kara

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Peter Andersen (f. 1973-03-19)

2022-01-03

Jyllands-posten

Af

Marianne Harbo Frederiksen

d. 27. nov. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021