Bøger / faglitteratur

Gennøglerne : oplås det højere formål skjult i dit DNA


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
649 sider
Udgivet
2018
Ophav

Beskrivelse


Gennemgang af 64 gennøgler baseret på den kinesiske spådomskunst, I ching, som kan anvendes til at oplåse det enkelte menneskes unikke jeg. Gennøglernes budskab er, at vores liv ikke er bestemt af vores DNA, men at mennesket selv er evolutionens arkitekt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2018

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 17. okt. 2018

Spirituel bog af engelsk mystiker, der tager læseren med på "Rejsen på den gyldne vej" fuld af kærlighed, hvor det enkelte menneske får låst op for sit unikke jeg. For voksne, spirituelle læsere.

Gennøglernes budskab er, at vores DNA ikke bestemmer vores liv, men at mennesket selv er evolutionens arkitekt og bogen vil vise, at læserens liv er styret af kærlighed. Bogen vil lære læseren at opløse det højere formål, der findes i den enkeltes DNA. Læseren skal via fødselstidspunktet, dato og fødested lave en såkaldt hologenetisk profil for derefter at begynde "rejsen på den gyldne vejs" tre trin. Bogen består af 64 gennøgler baseret på den kinesiske "I Ching -Forandringens Bog". Efter gennemgangen af de 64 gennøgler følger fyldig ordliste og litteraturliste.

Forfatteren er ifølge han selv den første modtager af Gennøglerne. Der er mange profetiske undertoner, selv om han ikke bekender sig til en religion. Bogen er skrevet meget dedikeret og inderligt af et menneske, der virkelig brænder for sagen. Det er dog i høj grad en bog for de indviede, da der er meget, der går en uindviets næse forbi. Ordlisten er en stor hjælp, da der er mange begreber i spil, men alligevel kræver tankegangen mere indføring.

Hvad Gud sagdeGuddommelige samtaler. 1. bog : En usædvanlig dialog og Guddommelige samtaler. 1. bog er også spirituelle bøger, hvor forfatteren har modtaget budskabetHvad Gud sagde og Guddommelige samtaler. 1. bog er også spirituelle bøger, hvor forfatteren har modtaget budskabet.Informationer og udgaver