Gå til indholdGennem dine øjne : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

361 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Peter vil hjælpe sin selvmordstruede ven, Simon. Han tager kontakt til Lisa, som forsker i at gå ind i bevidstheden. Sammen rejser de tre tilbage til deres fælles børnehavetid, og genoplever hvordan de kunne ændre virkeligheden ved at gå ind i andres drømme


Anmeldelser (9)


16. aug. 2018

Hvad ville der ske hvis det var muligt gå ind i andres bevidsthed? Sansemættet fortælling til alle, der holder af magisk socialrealisme.

Peter er vokset op sammen med sin plejebror Simon, som har forsøgt at tage sit eget liv. Peter tager derfor kontakt til et institut i Århus, som forsker i at rejse ind i en simulation af bevidstheden for at løsne traumer, og erstatte dem med en ny og tålelig historie. Her møder han forskeren Lisa, som han og Simon har gået i børnehave med. Det kan Lisa ikke huske. Hendes erindringer fra før hun var syv er slettet. Sammen rejser de, ved hjælp af Lisas holografiske scanner, tilbage til barndommen, og genoplever hvordan de allerede dengang kunne ændre virkeligheden ved at gå ind i andres drømme. Peter Høeg (f. 1957) behøver næppe nærmere introduktion.

Vi er i krydsfeltet mellem videnskab, usædvanlige evner og spiritualitet. Historien, i hvilken PH tilsyneladende er hovedperson, er sanseligt gribende, og barsk. Det er svært at lægge den fra sig. Som læser bliver man suget ind i et univers, der forekommer af være en parallel verden.

Som i denne, er der i PH's Effekten af Susan


Astronauternes klub


en central, stærk og usædvanlig naturvidenskabs-kvinde, der vil gøre en forskel. Astronauternes klub er en rørende og udfordrende fortælling, der kombinerer socialrealisme med det magiskeSom i denne, er der i PH's Effekten af Susan en central, stærk og usædvanlig naturvidenskabs-kvinde, der vil gøre en forskel. er en rørende og udfordrende fortælling, der kombinerer socialrealisme med det magiskeSom i denne, er der i PH's Effekten af Susan en central, stærk og usædvanlig naturvidenskabs-kvinde, der vil gøre en forskel. Astronauternes klub er en rørende og udfordrende fortælling, der kombinerer socialrealisme med det magiske.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Per Eilif Månson

2018-09-28

Jyllands-posten

Af

Henriette Bacher Lind

d. 14. sep. 2018

Politiken

Af

Lilian Munk Rösing

d. 19. sep. 2018

Kristeligt dagblad

Af

Nils Gunder Hansen

d. 14. sep. 2018

Weekendavisen

Af

Christian Dorph

d. 14. sep. 2018

Information

Af

Erik Skyum-Nielsen

d. 14. sep. 2018

Berlingske tidende

Af

Søren Kassebeer

d. 15. sep. 2018

Børsen

Af

Line Rasmussen

2018-09-14


Informationer og udgaver

Ebog

2023

Ebog

2018

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (cd)

2018