Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Genkald : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

466 sider

Udgivet

2016

Ophav

Claus M. Lohman(forfatter)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi. En række uhyggelige cancer-relaterede dødsfald og et rovmord vækker fortidens spøgelser til live. Selvom David og Sarah udelukkende ønsker at leve i fred, hvirvles de endnu engang ind i en række dramatiske begivenheder. Begivenheder, der ser ud til at få fatale følger for den lille familie


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 20. okt. 2016

Hvor langt vil magthaverne gå for at beskytte menneskeheden mod en mutation? Retsgenetiker Sarah Bermann må kæmpe mod fjentlige agenter for at beskytte sin familie. For voksne læsere af spændingsromaner med en videnskabelig vinkel.

3. bind i trilogien om retsgenetiker, Sarah Bermann, og hendes mand, David Stoltzfus tager sin begyndelse i en idyllisk kvækerlandsby. Sarah og David er omsider sluppet ud af ONE-gruppens klør, og selvom tabet af deres lille søn tynger hele familien, går livet videre i det lille samfund, der har taget godt imod dem. En række uhyggelige cancer-relaterede dødsfald og et rovmord på en ansat ved Sarahs gamle arbejdsplads vækker imidlertid fortidens spøgelser til live. Selvom David og Sarah udelukkende ønsker at leve i fred, hvirvles de endnu engang ind i en række dramatiske begivenheder. Begivenheder, der ser ud til at få fatale følger for den lille familie.

Spændingsroman i den brede mellemgruppe af danske krimier. Emnet genetik er spændende og aktuelt. Desværre tynger forfatterens glæde ved research og den deraf enorme informationsmængde både plot og flow, der derfor aldrig bliver rigtigt spændende eller gribende. Selvom bogen kan læses selvstændigt er det en stor fordel at have læst de øvrige bind i serien.

GenpigenMetusalemgenet


og Metusalemgenet beskæftiger sig også med genteknologiGenpigen og beskæftiger sig også med genteknologi.Informationer og udgaver

2016

Bog

Claus M. Lohman

Proportion, 1. udgave

2016

E-bog

Claus M. Lohman

Proportion, 1. udgave

2016

Lydbog (online)

indlæser: Torben Sekov

Proportion