Gå til indholdGaverne fra himlen : visdom, videnskab og almindelige menneskers oplevelser viser, at himlen findes


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

219 sider

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Anmeldelser (1)


21. dec. 2015

Visdom, videnskab og almindelige menneskers oplevelser, viser at himlen findes. Primært til læsere med interesse for det spirituelle.

Den amerikanske neurokirurg og forfatter Eben Alexander har haft en nærdødsoplevelse, der har overbevist ham om at himlen findes. I denne bog forsøger han via mytiske religioner, kristendom, græsk filosofi (Platon og Aristoteles) og beskrivelser af nærdødsoplevelser, egen og andres, at påvise at himlen findes. Forfatteren mener at der findes en større verden bag den, vi ser omkring os. Den større verden elsker menneskeheden mere end vi kan forstille os og våger over os og håber at vi får øjnene op for de tegn omkring os, der viser at den eksisterer.

Let læst og tankevækkende. Har man interesse for det spirituelle, nærdødsoplevelser og kristendom, så er dette en bog der vil fange.

Til himlen og tilbage


Til himlen og tilbage


af samme forfatter handler om den nærdødsoplevelse der har dannet baggrund for forfatterens tro på at himlen findes, omdrejningspunktet for "Gaverne fra Himlen" af samme forfatter handler om den nærdødsoplevelse der har dannet baggrund for forfatterens tro på at himlen findes, omdrejningspunktet for "Gaverne fra Himlen" Til himlen og tilbage af samme forfatter handler om den nærdødsoplevelse der har dannet baggrund for forfatterens tro på at himlen findes, omdrejningspunktet for "Gaverne fra Himlen" Til himlen og tilbage.

Lektørudtalelse

Af

Charlotte Jakobsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Punktskrift

2016

Bog

2015

Bog

2015