Gå til indholdBøger / faglitteratur / idebøger

Gaver fra haven : 100 skønne hjemmedyrkede gaver


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

176 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Debora Robertson(forfatter)

Yuki Sugiura(illustrator)

Gitte Sloth Poulsen(oversætter)

Pia Sloth Poulsen(oversætter)
Genre og formidebøger, opskrifter

Beskrivelse


Inspiration til hvordan man lave gaver af havens blomster, planter og afgrøder, f.eks. brombærgin, løgmarmelade, morgenfruesæbe og kamilleskumbad


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jul. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 7. jul. 2015

Inspirationsbog til at fabrikere små personlige gaver lavet at havens planter, blomster og afgrøder. For alle, der kan lide selv at lave tingene, og dermed give dem et personligt tvist.

Debora Robertson er madredaktør på bladet RED, og hun arbejder for Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage. Det er hendes første bog på dansk. Bogen er fyldt med 100 ideer, som er opdelt i 3 kategorier: til hjemmet, til køkkenet og til hår, ansigt og krop. Nogle er spiselige, andre er til hjemmet eller et skønhedsprodukt. Ved nogle af ideerne kan man tage tingene direkte fra haven, fx poser med frø, stiklinger og en altankasse med forskellige planter. Andre kræver lidt længere forberedelsestid, fx kryddersalt, kandiserede blomster og lys dekoreret med tørrede blomster og blade. Bogen er fyldt med råd om dyrkning af de forskellige blomster og plante, og der er også forslag til indpakning af gaven.

En inspirerende bog med ideer for enhver smag til at lave unikke og personlige gaver. Med lækre fotos og enkle arbejdsbeskrivelser. Forfatterens udgangspunkt er, at godt nok glæder man modtageren med hjemmelavede gaver, men samtidig opnår man også stor glæde ved at lave tingene selv.

I Gaven til mavenFra mig til dig


Den rene vare


er der ideer til spiselige gaver, mens Fra mig til dig har ideer til gaver til hjemmet. I Den rene vare er der forslag til at lave naturkosmetikI Gaven til maven er der ideer til spiselige gaver, mens har ideer til gaver til hjemmet. I Den rene vare er der forslag til at lave naturkosmetikI Gaven til maven er der ideer til spiselige gaver, mens Fra mig til dig har ideer til gaver til hjemmet. I er der forslag til at lave naturkosmetik.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Yuki Sugiura

Turbine, 1. udgave