Gå til indholdGaven : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

308 sider

Udgivet

2010

genre/form

romanOriginaludgave

2010


Beskrivelse


Lou er en yngre meget ambitiøs forretningsmand. Selvom han gerne ville, er det ikke muligt at være to steder samtidigt, jobbet og familiens forpligtelser kolliderer. Men så møder han Gabe, der i en periode har rollen som hans skytsengel


Anmeldelser (1)


13. okt. 2010

Ahern har sin hengivne fangruppe, men generelt er bogen til chick lit-læserne foruden til dem, der kan lide underholdning med en portion eventyr.

Emnet er: kan man være to steder på én gang? Det har Lou, yngre karrieremand, behov for: han checker sin mobil nonstop og kunne aldrig forestille sig at stå op om natten og tage den grædende baby. Hustruen, Ruth, går jo hjemme og klarer den slags. Iøvrigt var Ruth langt bedre end Lou på universitetet, som læser får man fornemmelsen af, at han er en opblæst distanceblænder. Gabe mener nu, at Lou er et godt menneske, Gabe (hedder Gabriel, solid symbolik!) sidder som hjemløs uden for kontorhuset, da Lou giver ham en kop kaffe og et job som postomdeler i firmaet. Lou er i klemme, han konkurrerer med lige så opblæste kolleger om forfremmelserne, han kan ikke passe aftalerne med sin familie, der er hele tiden krav på jobbet. Og hvad er det med ham Gabe? Han viser sig vitterlig at kunne være 2 steder på en gang, og samtidig agerer han den skytsengel for Lou, vi nok havde forventet. Parallelt har vi lige historien med politiassistent O'Reilly og knægten, der i familieoprør kylede den frosne kalkun gennem et vindue. Der bliver desværre ingen happy ending på Lous historie, men nok plads til et rørelsens snøft.

Chick lit/eventyr-mix har Ahern vist eneret på.

Romanen er ikke Aherns bedste, men vel er den underholdende.

Lektørudtalelse

Af

Beth Høst


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2011

Lydbog (cd-mp3)

2011

Lydbog (cd)

2011

Bog

2010

Ebog

2010