Gå til indholdGalaktiske forestillinger og andre SF noveller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Science fiction-noveller med tids- og rumrejser, fremmede kulturer og avancerede teknologiske opfindelser


Anmeldelser (4)


19. nov. 2012

Science Fiction Cirklen (SFC) er en gruppe passionerede og genremæssigt velfunderede personer, der løbende udgiver bøger inden for science fiction. Denne titel har samme anvendelsesmulighed som de tidligere udgivelser.

Novellesamling, hvor forfatteren skriver om kunstige intelligenser, udødelighed og nanoteknologi blandt meget andet. Klassiske temaer inden for genren. Forsidens collage af en måne, et rumskib, en rød løber og en stjernehimmel rammer indholdet godt ind. "Glitch", "Det tabte tordenæg" og "Karmacorp" er blot nogle af titlerne på de mange og forskellige tekster, som udgør samlingen. Bagsideteksten formidler indholdet klart. Forfatteren har tidligere skrevet til sci-fi blade og leveret illustrationer til SFC.

Samlingen kan sammenlignes med øvrige udgivelser fra selskabet. Forfatteren hører til de nyere danske sci-fi-forfattere, hvortil fx også Gudrun Østergaard og A. Silvestri hører.

Bogen vil nok mest nydes af læsere med stor interesse for genren. Omslaget er typisk for Science Fiction Cirklens udgivelser og passende til indholdet. SFC står for en stor del af sci-fi udgivelserne i Danmark. Anskaffelse må bero på, hvordan SFC's udgivelser udlånes lokalt.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Holst

2013-01-19

Proxima

Af

Flemming R.P. Rasch

Nr. 97 (2012)

Himmelskibet

Af

Niels Gjerløff

Nr. 36 (2013)


Informationer og udgaver

Bog

2012