Bøger / faglitteratur / vejledninger

Fy for sex


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
173 sider: ill.
Udgivet
2013
Ophav
Genre og form
vejledninger

Beskrivelse


Seksualvejledning der tager fat på de tabuer, fordomme og fornægtelser, som hæmmer manges seksualliv. Desuden kommer bogen med en række øvelser, der kan give læseren et afbalanceret forhold til sin seksualitet og dermed få et åbent og afslappet forhold til sex.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2013

af

af

Mette Fersum

d. 12. aug. 2013

Bogen henvender sig især til kvinder, der vil arbejde med deres seksualitet. Man inviteres til at se sin egen seksualitet efter i sømmene, tilbage fra barndommen. Layoutet er i pink, og kvinder vil måske tage den fra reolen, men den henvender sig også til mænd.

E.I. er uddannet sexolog og jordemoder. Hun skriver om, hvordan man kan få et åbent og harmonisk forhold til sit sexliv. Sex skal ikke være et tabu eller pinligt. Hun giver gode råd til, hvordan man kan arbejde med at fjerne de "sexskeletter", man har, og hvordan man undgår at give flere videre. Den handler om at se sin egen seksualitet i øjnene. I bogen har hun meget mere fokus på væren end gøren. Det er en selvhjælpsbog med mange øvelser, mange spørgsmål til refleksion og mange gode råd til, hvordan man kan arbejde med sin seksualitet. Der er desuden historier fra forfatterens arbejde som sexolog. Bogen kommer godt rundt i alle krogene af emnet på en god og uhøjtidelig måde, og åbner op for alle typer af seksualitet, og det at lære at kende sig selv, mærke energi, følelser og skabe balance. Der er også et lille inspirationskatalog om grundlæggende sex og forskellige sexteknikker og et kapitel om børns seksualitet.

I genre med Kvindens nydelse : få et rigere sexliv, 2005. Ligeledes henviser E.I. til Eckhart Tolle og hans bøger om nuets kraft og det at være nærværende.

En fin bog, skrevet i øjenhøjde med læseren, der kommer godt rundt om mange emner i forhold til at få et afbalanceret forhold til sex.