Gå til indholdFrygten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

325 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Som ganske ung blev Lou udsat for overgreb af den ældre Mike. Som voksen finder hun ud af, at Mike stadig forgriber sig på mindreårige. Lou opsøger og konfronterer ham for at forhindre nye overgreb, men sætter derved også sig selv i fare


Anmeldelser (2)


1. aug. 2019

Spændingsroman om pædofili og manipulation. En 14-årig har været udsat for overgreb. Som 32-årig opsøger hun sin overgrebsmand for at konfrontere ham, og finder ud af, at han stadig forgriber sig på mindreårige. Det bliver en kamp for at stoppe ham fra nye overgreb. For læsere af spændingsromaner.

Lou bliver som 14-årig misbrugt af den langt ældre Mike. Efter manipulation er Lou dybt forelsket i Mike, og de stikker af til Frankrig. Det bliver hurtigt klart, at Mike kun er interesseret i at udnytte hende seksuelt. De bliver fundet af politiet, og Mike kommer 5 år i fængsel. Da Lou bliver 32, opsøger hun Mike og konfronterer ham med den smerte, han har forvoldt hende. Det bliver klart, at han er i gang med at manipulere og udnytte den unge Chloe, på samme måde som med Lou. Parallelt begynder Mikes hævngerrige ekskone, Wendy, at stalke Lou. Korte kapitler hvor Lou, Chloe og Wendy skifter med at være jegfortæller. Spændingsroman i et letforståeligt sprog.

De forskellige spor giver historien spænding. Man fornemmer, at sporene skal samles og historiens drejninger er ikke forudsigelige. Tanker og handlinger er til tider en smule overforklaret, når det virker givent. Handlingen har en god progression. Vil henvende sig til kernelæsere af spændingsromaner.

Klassikeren Lolita


Svigt


(Ved Claus Bech) rummer samme problemstilling med manipulation og misbrug af unge piger. Selve stilen minder meget om Karin Slaugters bøger, fx SvigtKlassikeren Lolita (Ved Claus Bech) rummer samme problemstilling med manipulation og misbrug af unge piger. Selve stilen minder meget om Karin Slaugters bøger, fx Klassikeren Lolita (Ved Claus Bech) rummer samme problemstilling med manipulation og misbrug af unge piger. Selve stilen minder meget om Karin Slaugters bøger, fx Svigt.

Lektørudtalelse

Af

Martin Minka Jensen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2019-08-25


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019