Gå til indholdFristelsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

254 sider

Udgivet

2016

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Abby er blevet gift med den dominante forretningsmand Nathaniel og har fået 2 små børn. Da Abby's karriere tager fart, bliver det svært at lade sig dominere. Men Nathaniel kræver endnu mere underkastelse og Abby må følge sin krops behov


Anmeldelser (1)


22. feb. 2016

Ny bog i serien "The submissive" til kvinder, der savler over Mr. Grey og gerne vil have endnu flere eksplicitte S/M sexscener tilsat romantik og et strejf af hverdag.

Hverdagen har indfundet sig i forholdet mellem den smukke, submissive Abby og Nathaniel, den stenrige og dominante forretningsmand. De er blevet gift og har fået 2 børn. Men det er ikke let at lege med S/M og dominans, når de små har mellemørebetændelse og karrieren skal passes. Abby beskriver sine oplevelser med S/M og følelserne omkring at underkaste sig seksuelt i en blog, som bliver mere og mere populær og hun får rygende travlt. Abby's modvilje mod at underkaste sig, bliver mødt af Nathaniels endnu større behov for kontrol. Abby kan dog ikke fornægte at hendes krop skriger på Nathaniels dominans, selvom hjernen siger nej.

4. del af serien, men kan sagtens læses uden at have læst de øvrige bind først. Forfatteren, som skriver under pseudonym, har stor viden om livet i et S/M forhold. Magtkampen mellem den dominante og den underkastede fører til dampende hede sexscener, hvor grænserne virkelig bliver rykket. De hverdagsagtige problematikker giver en endnu mere realistisk tilgang, samtidigt med at sexscenerne bliver mere hardcore.

Fans af genren, som flere kalder "mommy-porn" vil enten blive rystede over den realistiske og hardcore tilgang, som adskiller sig en hel del fra E. L. James' romantiske serie "Fifty shades of Grey", eller blive endnu klogere på, hvordan S/M kan udleves i parforhold.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2016

Bog

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016