Gå til indholdFri : vegansk mad fra Café Mikuna


Beskrivelse


Opskriftsbog med veganske retter, der alle tager udgangspunkt i menukortet fra Café Mikuna. Opskrifterne indeholder alt fra burgere, pålægsretter, tapas, salater, supper og ikke mindst en række opskrifter fra det italienske, mexicanske og indiske køkken


Anmeldelser (1)


28. okt. 2019

Opskriftsbog med veganske retter, der alle tager udgangspunkt i menukortet fra Café Mikuna. Kan både læses af veganere og madelskere, der bare ønsker at spise mindre kød.

Mikuna betyder mad på quichua, det sprog, der tales i Ecuadors regnskove. Forfatterne har da også fundet hinanden netop der, på et rehabiliteringscenter for dyr inde midt i junglen. Og netop kærligheden til mad, dyr og bæredygtighed ligger de tre kokke stærkt på sinde. Bogen indeholder deres yndlingsopskrifter på veganske madretter og indeholder alt fra burgere, pålægsretter, tapas, salater, supper og ikke mindst en række opskrifter fra det italienske, mexicanske og indiske køkken. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos.

Lækker og indbydende kogebog med opskrifter på mange forskellige slags mad. Der er ingen tvivl om at forfatterne har en stærk holdning til veganisme, dyreetik og klima, men bogen kan bruges af alle, der ønsker at udvide deres madrepertoire med kødfri alternativer. Der bruges en del erstatningsprodukter i bogen, men de fleste kan fås i velassorterede supermarkeder.

Der er kommet virkelig mange veganske kogebøger de sidste par år. Et lille udvalg er fx Vegansk mad


Vegansk med 7 ingredienser


Vegansk luksus


Nemt vegansk


, Vegansk med 7 ingredienser, Vegansk luksus og Nemt veganskDer er kommet virkelig mange veganske kogebøger de sidste par år. Et lille udvalg er fx Vegansk mad, , Vegansk luksus og Nemt veganskDer er kommet virkelig mange veganske kogebøger de sidste par år. Et lille udvalg er fx Vegansk mad, Vegansk med 7 ingredienser, og Nemt veganskDer er kommet virkelig mange veganske kogebøger de sidste par år. Et lille udvalg er fx Vegansk mad, Vegansk med 7 ingredienser, Vegansk luksus og Der er kommet virkelig mange veganske kogebøger de sidste par år. Et lille udvalg er fx Vegansk mad, Vegansk med 7 ingredienser, Vegansk luksus og Nemt vegansk.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2019