Gå til indholdFremtidens hospital


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

427 sider: ill.

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Anmeldelser (1)


25. nov. 2014

En række forskere og praktikere beskriver hvordan fremtidens akuthospitaler vil rumme nye og spændende muligheder og udfordringer. For alle med interesse for sygehuse.

Bogens mange bidragydere er professorer, ph.d.'er, direktør, overlæge, forsker osv. - alle med tilknytning til sygehusverdenen. Indholdsfortegnelsen er på 10 sider! Den omhandler fremtidens akutsygehuse, og fokuserer på design, tilblivelse, patienterne, telemedicin, forskellige fremtidsscenarier, organisering, ledelse, kvalitetsudvikling, forbedringer, logistik, produktivitet, kapacitet, økonomi og meget mere. Der bruges meget fremtidige scenarier og cases. Bogen har fyldige litteraturlister undervejs og enkelte tabeller og figurer, men består ellers af ren tekst. Bagest et grundigt stikordsregister.

Det er en gedigen, grundig og teksttung fagbog, der præsenteres som forskningsbaseret, men letlæst uden mange tekniske detaljer. Man skal nok have en grundig interesse for sygehusverdenen for at læse hele bogen igennem. Det er spændende at læse fremtidsscenarierne, hvor der slås ned på forskellige år i fremtiden med cases og forløb. Der er ingen tvivl om, at forfatterne kan deres kram og formidler budskaberne med stor interesse. De enkelte kapitler kan læses selvstændigt.

Dette er den hidtil mest omfattende bog om emnet. Anden bog om emnet er Alle disse løfter om et tidssvarende sundhedsvæsen


og forskellige debatbøger om enkelte emner i bogenDette er den hidtil mest omfattende bog om emnet. Anden bog om emnet er Alle disse løfter om et tidssvarende sundhedsvæsen og forskellige debatbøger om enkelte emner i bogen.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2014

Bog

2014