Gå til indholdFrem jog nattens magter : en novellesamling til Ulvevinter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

215 sider

Udgivet

2012

genre/form

noveller,

fantasyOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Noveller der foregår i bordrollespillet Ulvevinters univers i en stemning af eventyr, fantasy og nordisk sagnverden


Anmeldelser (2)


20. aug. 2012

Historier for børn på 12-16 år, der kan lide fantasy og rollespil. Bogen er særdeles velegnet for kendere af det danske rollespilsystem Ulvevinter. Forsiden sætter den rette stemning for historierne.

7 fortællinger til bordrollespillet Ulvevinter i et samarbejde mellem foreningen Fantasticon og Rollespilsforlaget. Historierne foregår i landet Tharos, en verden inspireret af nordisk mytologi. Vi følger gamle og nye venner, helte og helt almindelige mennesker, der drives på eventyr - mest for at finde skatte eller bekæmpe frygtelige uhyrer. Som fortællinger er historierne af svingende kvalitet, men de overholder alle bogens præmis om narrativt at udforske rollespilsuniverset og skabe flere skrøner fra Tharos. Der er måske ikke så meget at hente for den almindelige læser, men bogen er en gave for yngre rollespillere. Forrest er et kort over Tharos, og bagerst et afsnit med rollespilsmateriale udarbejdet fra fortællingerne til inspiration for rollespillere i Ulvevinters rollespilssystem.

I relation til Ulvevinter-universet er tidligere udkommet novellesamlingen Ad mørke stier - en novellesamling til Ulvevinter.

7 fantasy-fortællinger til bordrollespillet Ulvevinter. Der er ikke er meget at hente for den almindelige læser, men bogen er en gave for yngre rollespillere.

Lektørudtalelse

Af

Morten Halskov Jensen

Himmelskibet

Af

Thomas Winther

Nr. 34 (2012)


Informationer og udgaver

Bog

2012

Ebog

2012