Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Freakshow - de falske freaks

Del 1 af Freakshow

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
160 sider
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
roman
Målgruppe

For 10-13-årige

Originaludgave
2015

Beskrivelse


Norm er den eneste normale i sine forældres freakshow, men han hjælper gerne til bag forestillingerne, mens han drømmer om en dag selv at stå på scenen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. feb. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 13. feb. 2015

Norm er den eneste normale i sin families freakshow, men drømmer om også selv at stå på scenen en dag. Men snart vil ulykken ramme dem og Norm må bruge alle sine evner for at redde familiens cirkus. For 10-13-årige der søger en historie om en anderledes familie.

Forfatterens nye serie følger et såkaldt freakshow i en alternativ virkelighed, og fortæller historien om en familie der trods megen modgang, forsøger at klare sig gennem sammenhold og fantasifuldhed.

Det er en spændende, ny serie de to forfattere har kastet sig over, med hovedpersoner man ikke ofte ser andre steder. Men i bund og grund er det en historie om at finde sig selv og blive accepteret af andre for dén man er. Og på den måde bliver serien, trods sin specielle kulisse, helt relevant for langt de fleste i 10+-alderen.

Som noget lignende kan Henrik Einspors SkrækkabinettetHjælp! Mine forældre er ude af kontrol anbefales, da den også har fokus på sære skabninger, og Pete Johnsons Hjælp! Mine forældre er ude af kontrol kan også, fordi den har samme tema om familier, der ikke helt forstår hinandenSom noget lignende kan Henrik Einspors Skrækkabinettet anbefales, da den også har fokus på sære skabninger, og Pete Johnsons kan også, fordi den har samme tema om familier, der ikke helt forstår hinanden.