Gå til indholdBøger / faglitteratur

Fra syg til rask : din guide til at blive rask igen eller få det bedre med kost, motion, bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og functional medicine


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

272 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Hanne Rask(redaktør)

Ariel Lustre(illustrator)

Mathilda Yokelin(illustrator)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om hvordan sygdom kan påvirkes ved at ændre på kost, motion og levevis. Med cases


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2017

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 4. dec. 2017

Læsere med helbredsmæssige problemer kan i Umahro Cadogans nye bog finde inspiration til at arbejde med egen sundhed på alle planer.

Umahro Cadogan er ernæringsekspert og arbejder udfra principper baseret på Functional Medicine. Denne udgivelse er første bog i en planlagt trilogi om vejen fra syg til sund. I det indledende afsnit fortæller forfatteren sin egen historie og introducerer til brug af bogen. Herefter følger bogens hoveddel, der består af et program opdelt i tolv trin. De første trin omhandler målsætning, personlig helbredshistorie, almen sundhed, sundhedsscreening og en analyse af bagvedliggende sygdomsfaktorer. Her kommer bogen omkring emner som fx stress, kost, motion, fordøjelse, søvn og genetik. Trin seks handler om at kortlægge egen sygdom og prioritere indsatsen, mens trin otte til tolv går ud på at gennemføre fem sundhedsmæssige ændringer, som man selv vælger. Teksten brydes op af cases, faktabokse og illustrationer, samt plads til egne notater.

Velskrevet, omfattende og grundig udgivelse, der i en lidt kompakt form anviser måder, hvorpå man kan arbejde med egen sundhed.

Sund og i balance med syv sunde skridtAlle kvinders sundhedsbibel


behandler også forskellige aspekter af sundhed i et lettere tilgængeligt format. Også forfatterens egen Alle kvinders sundhedsbibel indeholder mange vinkler på sundhed, men primært rettet mod kvinderSund og i balance med syv sunde skridt behandler også forskellige aspekter af sundhed i et lettere tilgængeligt format. Også forfatterens egen indeholder mange vinkler på sundhed, men primært rettet mod kvinder.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustratorer: Ariel Lustre, Mathilda Yokelin

Umahro, 1. udgave

2021

Ebog

Illustratorer: Ariel Lustre, Mathilda Yokelin

Umahro

2021

Lydbog (net)

indlæser: Jesper Platz (f. 1971)

Godtfolk & Co.