Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Fra OK til lækker : din stilnavigator


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

116 sider: ill. i farver

Udgivet

2010

Ophav

Tini Owild(forfatter)

Henrik Jauert(illustrator)

Michael Ulfeldt(illustrator)

Tine Knapp(redaktør)

m.fl

Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Gode råd og tips til at finde din egen tøjstil og et mere personligt udtryk


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. apr. 2010

af

af

Rikke Bruun

d. 12. apr. 2010

Kvinder, der gerne vil finde deres personlige stil, vil kunne få hjælp i denne bog.

Tini Owild er med sine næsten 20 års erfaring en af Danmarks mest kendte stylister. Hun optræder fx som stilrådgiver på tv og styler bl.a. folketingsmedlemmer og erhvervsledere. Hun har oprettet Stylewise, som er Danmarks eneste uddannelse, der kombinerer styling med coaching. I denne bog gennemgår hun 6 trin, der fører læserens stil fra ok til lækker. Guidens vigtigste punkt er at finde læserens stilkerne (klassisk, rå, enkel, afslappet, boheme eller feminin) og så lære at være tro mod denne stil, selvom man kombinerer med beklædningsstykker og fra de andre stilkerner samt tilbehør. Stilkernen er den stil, som læseren føler sig tilpas med, og som bedst udtrykker læserens personlighed. Bogen afsluttes med personificerede eksempler på de forskellige stilkerner og deres variationsmuligheder. Bogens forside er et headshot af forfatteren og skal nok hjælpe med at sælge bogen.

Anne Sofie Arctander Paustians Dig og dit klædeskab, 2008 tager fat om samme problemstillinger. Nærværende bog er dog mindre tekstrig og mere grafisk fremstillet.

Bogen har rigtig mange brugbare tips, som hjælper læseren til en mere ren stil og et mere personligt udtryk.Informationer og udgaver

2010

Bog

Illustratorer: Henrik Jauert, Michael Ulfeldt

Tini Owild/Stylewise,Schwarzkopf Professional