Gå til indhold



Fra Grenen til grænsen : vandreture i Jylland


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

216 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2009


Beskrivelse


Beskrivelse af 63 vandreture i Jylland mellem Grenen og grænsen. Turene er beskrevet i tekst, på kort og med billeder


Anmeldelser (1)


24. nov. 2017

Savner du inspiration til en vandretur i det jyske? Så er der hjælp at finde blandt 63 turforslag fra Skagens Gren til den tyske grænse. For interesserede i vandreture.

Rutebeskrivelser af 63 vandreture i Jylland. Hver tur er indtegnet på et kortudsnit, og tilkørsel, parkering, længde og rutens terræn er kort beskrevet. Selve rutebeskrivelsen er ridset op i korte træk.

En meget lettilgængelig indgang til dem, der blot vil gå en tur og ikke er så interesserede i områdernes egenart, historie, botanik, dyreliv etc. Turene er overskueligt indtegnet på kortene, men rutebeskrivelserne er lige vel korte.

Denne udgave indeholder 19 ture mere end den tidligere udgave. Ønsker man en dybere beskrivelse af vandreture i disse områder, dækker Naturstyrelsens gratis og frit tilgængelige vandretursfoldere samt "Spor i Landskabet"-folderne bedre. I samme genre har forfatteren skrevet Fra Lillebælt til Østersøen


Vandreture på Kalundborg-egnen


USA's nationalparker


, Vandreture på Kalundborg-egnen samt USA's nationalparkerDenne udgave indeholder 19 ture mere end den tidligere udgave. Ønsker man en dybere beskrivelse af vandreture i disse områder, dækker Naturstyrelsens gratis og frit tilgængelige vandretursfoldere samt "Spor i Landskabet"-folderne bedre. I samme genre har forfatteren skrevet Fra Lillebælt til Østersøen, samt USA's nationalparkerDenne udgave indeholder 19 ture mere end den tidligere udgave. Ønsker man en dybere beskrivelse af vandreture i disse områder, dækker Naturstyrelsens gratis og frit tilgængelige vandretursfoldere samt "Spor i Landskabet"-folderne bedre. I samme genre har forfatteren skrevet Fra Lillebælt til Østersøen, Vandreture på Kalundborg-egnen samt Denne udgave indeholder 19 ture mere end den tidligere udgave. Ønsker man en dybere beskrivelse af vandreture i disse områder, dækker Naturstyrelsens gratis og frit tilgængelige vandretursfoldere samt "Spor i Landskabet"-folderne bedre. I samme genre har forfatteren skrevet Fra Lillebælt til Østersøen, Vandreture på Kalundborg-egnen samt USA's nationalparker.

Lektørudtalelse

Af

Morten Brynildsen


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2015

Bog

2009