Gå til indholdFra ende til anden : bogen til dig med afføringsproblemer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

274 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Værktøjer til at identificere afføringsproblemer, råd til behandling af diarré, forstoppelse, tarmluft og ufrivillig afføring


Anmeldelser (1)


2. nov. 2018

Her er konkret hjælp at komme efter, hvis du er en af de mange, der lider under problemer med afføringen.

Bogen indeholder værktøjer til at identificere afføringsproblemer, råd til behandling af diarré, forstoppelse, tarmluft og ufrivillig afføring. Afføringsskema, den rette toiletstilling, tarmpassagetid og behandlingstrappe er nogle af de begreber man bliver præsenteret for. Bogen er inddelt i 3 hovedafsnit: "Når tarmen fungerer fra ende til anden" om den normale tarm, "Når noget går galt i tarmsystemet" om problemer og behandlingsmuligheder og "Vejledende retningslinjer og professionel hjælp" med bl.a. en miniopslagsbog. Forfatterne er Gerd Johnsen specialsygeplejerske, SD, underviser, forfatter og brevkasseredaktør og Lotte Fynne speciallæge, ph.d. og forsker i mave- og tarmlidelser.

Sober og seriøs bog, der fokuserer på konkret problemløsning. Sprogbrugen er klar, tydelig og alment forståelig.

"Tarmbølgen" startede med Tarme med charme


Tarme i topform


Spis tarmen sund - og tab dig


og siden er der kommet et utal af bøger til. Nærværende udgivelse ligger i den seriøse og videnskabelige ende. En variant over tarmtemaet er deciderede kogebøger og kostplaner til optimering af tarmfunktionerne, her finder vi bl.a. Tarme i topform og Spis tarmen sund - og tab dig"Tarmbølgen" startede med Tarme med charme og siden er der kommet et utal af bøger til. Nærværende udgivelse ligger i den seriøse og videnskabelige ende. En variant over tarmtemaet er deciderede kogebøger og kostplaner til optimering af tarmfunktionerne, her finder vi bl.a. og Spis tarmen sund - og tab dig"Tarmbølgen" startede med Tarme med charme og siden er der kommet et utal af bøger til. Nærværende udgivelse ligger i den seriøse og videnskabelige ende. En variant over tarmtemaet er deciderede kogebøger og kostplaner til optimering af tarmfunktionerne, her finder vi bl.a. Tarme i topform og "Tarmbølgen" startede med Tarme med charme og siden er der kommet et utal af bøger til. Nærværende udgivelse ligger i den seriøse og videnskabelige ende. En variant over tarmtemaet er deciderede kogebøger og kostplaner til optimering af tarmfunktionerne, her finder vi bl.a. Tarme i topform og Spis tarmen sund - og tab dig.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch


Informationer og udgaver

Bog

2018