Gå til indholdFotografier jeg altid vil huske : destilleret frem gennem et 63 år langt liv med foto


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

519 sider: ill. (nogle i farver) ; 29 cm

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


500 fotos, sort-hvide og i farver, primært fra Danmark, af situationer fra arbejdsliv, politik, krig, kultur, mode, sport, fritid og landskaber. Billederne er ikke inddelt efter tid eller emner, men ofte er to billeder stillet over for hinanden, så de spiller sammen over tid eller emne


Anmeldelser (1)


7. dec. 2018

En stor bog med fotografier fra Danmark fra 1800-tallet til i dag. Hvert billede kommenteres kort. Mest for voksne læsere med interesse for Danmarks historie og fotografi.

500 fotos, sort-hvide og i farver, de allerfleste fra Danmark, af situationer fra arbejdsliv, politik, krig, kultur, mode, sport, fritid og landskaber. Både kendte og især mindre kendte personer optræder. Billederne er hentet i arkiver, museer, fotobureauer, aviser, hos enkeltfotografer og i forfatterens eget arkiv. Billederne er ikke inddelt efter tid eller emner, men ofte er to billeder stillet overfor hinanden, så de spiller sammen over tid eller emne. Redaktøren har skrevet tekster til hvert billede om motivets tidspunkt, sted og emne, og han har ofte tilknyttet nogle af sine egne tanker omkring billedet.

Alle billederne står trykt i en flot gengivelse. Fakta-kommentarerne er korte og kontante, mens forfatterens mere personlige kommentarer ofte er sjove på en lidt underfundig måde.

Lignende bøger er fx samme forfatters Danskere før og nu


Danske øjeblikke


og Danske øjeblikke, hvor der på samme måde bringes mange velvalgte fotografier med korte kommentarer. Men fra bog til bog er billedudvalget stort set forskelligt, så bøgerne kan supplere hinandenLignende bøger er fx samme forfatters Danskere før og nu og , hvor der på samme måde bringes mange velvalgte fotografier med korte kommentarer. Men fra bog til bog er billedudvalget stort set forskelligt, så bøgerne kan supplere hinandenLignende bøger er fx samme forfatters Danskere før og nu og Danske øjeblikke, hvor der på samme måde bringes mange velvalgte fotografier med korte kommentarer. Men fra bog til bog er billedudvalget stort set forskelligt, så bøgerne kan supplere hinanden.

Lektørudtalelse

Af

Søren Møller


Informationer og udgaver

Bog

2018