Gå til indholdForvandlinger i boligen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

208 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

Originaludgave

2012


Anmeldelser (2)


12. sep. 2012

Inspirerende bog med ideer til små og lidt større forandringer i den hjemlige boligindretning. Der er et væld af ideer og detaljer, som vil appellere bredt til lånere med interesse for at gøre deres hjem (endnu mere) inspirerende, hyggeligt og funktionelt.

Flot og meget velillustreret bog om boligindretning, hvor det er de mange farvefotografier af hele rum eller detajler, der især bærer igennem. Den er opdelt i afsnit om stuen, bøger, kunst, køkken, opbevaring, tapet, kontor, bogstaver, gulve, soveværelser, reoler og skabe, rumopdeling, badeværelser, stilleben og vægdekoration. Den kommer således vidt omkring og afspejler den aktuelle trend inden for boligindretning med det individuelle særpræg og de små sjove detaljer, som gør hele forskellen. Der er mange Eames stole og mange retromøbler, og farveskalaen er hvid-grå-sort eller meget spraglet. En dejlig bog til inspiration.

Der kommer ikke så mange bøger om boligindretning for tiden, så Forvandlinger i boligen er et tiltrængt supplement til bibliotekernes samlinger. Den minder lidt om Rum for rum, 2011, men hvor denne især fokuserer på helheder, er Forvandlinger i boligen mere detaljeorienteret.

Dejlig og inspirerende bog om boligindretning og små eller større ideer til forvandlinger inden for hjemmets fire vægge. Der vil være interesse for bogen overalt, og er man glad for retrostilen, er der særlig mange ideer at hente i den.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Politiken

Af

Lars Hedebo Olsen

d. 7. okt. 2012


Informationer og udgaver

Bog

2012

Bog

2012