Gå til indholdFortiden tur/retur


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

336 sider

Udgivet

2012

genre/form

romanOriginaludgave

2011


Anmeldelser (1)


9. sep. 2011

Fortiden tur/retur er en bredt anvendelig roman om den svære kærlighed og at finde lykken og at finde sin egen styrke. Den er perfekt til dem, der vil have en feel good roman, der ikke er pladderromantisk.

Sprogligt veloplagt og med en persontegning, der stikker dybere end mange andre romaner med samme emne. Susannah er midt i trediverne og lever uerkendt utilfredsstillende sammen med Doug. Hans børn af første ægteskab fylder og får plads i hjemmet på bekostning af Susannah, der har resigneret. Da hun genser sin ungdoms første forelskelse, tager følelserne fat, og hun tvinges til at tage sit liv op til revision. Hendes bedste venindes kamp mod kræft sætter både venskab og værdier på prøve. Forsiden viser en marmorhvid svanehals med massive perler og signalerer korrekt kvinderoman og eksklusivitet. Bagsideteksten formidler fint romanens fokus på lykke, venskab, kærlighed og forspildte chancer.

Forfatteren har tidligere fået oversat Læsekredsen, 2009 og Til mine døtre, 2010 der har samme menneskenære, følelsesfokuserede emner rettet mod kvindelige læsere.

Bredt anvendelig roman om veninder, kærlighed, parforhold og utroskab. Til lænestolen og strandtasken. I et letflydende sprog fortæller romanen en historie, der er set før, men som ikke desto mindre vil få en læserskare pga. dens appetitvækkende forside og genkendelige indhold.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016

Bog

2012

Bog

2011