Gå til indholdFortabt uden ham


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

297 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Mikkel har fået nok af at skjule sin homoseksualitet og han vil gøre alt for at få Jake tilbage. Men Jake er flyttet hjem til Australien og efter 10 år, et ægteskab og et barn er Mikkel ikke sikker på noget som helst længere


Anmeldelser (1)


20. feb. 2020

Mikkel har fået nok af at skjule sin homoseksualitet og han vil gøre alt for at få Jake tilbage. Men Jake er flyttet hjem til Australien og efter 10 år, et ægteskab og et barn, er Mikkel ikke sikker på noget som helst længere. Erotisk kærlighedsroman for voksne.

Mikkel er aldrig kommet sig over Jake. Han var hans livs kærlighed, men han slog sig til tåls med at arve direktørposten i familiefirmaet og giftede sig med Tine. Sammen har de fået en skøn datter, Liva. Men siden Mikkel fortalte Tine, at han var homoseksuel har de kun været sammen som venner. Mikkel udlever sin lyst til mænd ved at være sugardaddy for unge studerende. Jake flyttede tilbage til Australien, da Mikkels far fyrede ham fra familiefirmaet. Her blev han gift med en skøn mand og har et godt job. Men Mikkel er aldrig kommet sig over tabet af sit livs kærlighed. Tine presser Mikkel til at opkøbe det australske firma, Jake arbejder for, og nu flytter både Mikkel, Tine og datteren Liva Down under. Men der er gået 10 år og Jake har en ny mand, som han elsker. Har han overhovedet følelser for Mikkel mere?.

Underholdende og erotisk roman, som ikke lægger fingrene imellem når det kommer til at beskrive sex mellem to mænd. Romanen er 4. selvstændige bind i serien, der starter med Fortabt i dig


. Seriens tegneserieagtige forsider er en velkommen afveksling i forhold til mange andre erotiske bøgerUnderholdende og erotisk roman, som ikke lægger fingrene imellem når det kommer til at beskrive sex mellem to mænd. Romanen er 4. selvstændige bind i serien, der starter med Fortabt i dig. Seriens tegneserieagtige forsider er en velkommen afveksling i forhold til mange andre erotiske bøger.

Læs også Elle Kennedys Ham


Os


og OsLæs også Elle Kennedys Ham og Læs også Elle Kennedys Ham og Os.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020