Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Forsvundet : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

351 sider

Udgivet

2011

Ophav

Lisa Gardner(forfatter)

Jan Pock-Steen(oversætter)
Genre og formroman, krimi, politiromaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Krimi. Om en kidnappet kvindes oplevelser og politiets opklaring af forbrydelsen. Rainie Conners bil bliver fundet forladt på en øde landevej en mørk regnfuld novemberaften med motoren i gang, og derfor frygter politiet, at hun er blevet bortført. Hendes mand Pierce Quincy, der har en fortid ved FBI, sætter sammen med det lokale politi en eftersøgning i gang


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jul. 2011

af

af

Kirsten Katholm

d. 15. jul. 2011

Spændende thriller for alle der gerne læser solide og underholdende amerikanske kriminalromaner.

Rainie Conners bil bliver fundet forladt med motoren i gang på en øde landevej en mørk regnfuld novemberaften, og derfor frygter politiet, at hun er blevet bortført. Hendes mand Pierce Quincy, der har en fortid ved FBI, sætter sammen med det lokale politi hurtigt en stor eftersøgning i gang. Handlingen følger Quincy og kriminalkommissær Carlton Kincaids opklaringsarbejde ved at finde den mulige bortførers motiv til en kidnapning af netop denne kvinde. Samtidig følges Rainie Conners forfærdelige oplevelser som indespærret og hendes kamp for at at komme fri. Desuden indføjes løbende beskrivelser af Rainie Conners private liv som alkoholiker og ægteskab med Quincy. Løsesummen skal afleveres hurtigt og da en lille dreng også forsvinder bliver Quincys datter, Kimberly inddraget i de dramatiske aktioner. Beskrivelsen af personerne og miljøet i det amerikanske delstatspoliti i Oregon virker troværdigt og realistisk. Den amerikanske forfatter har udgivet en lang række spændingsromaner, der gentagne gange har været på de amerikanske bestsellerlister.

Kan sammenlignes med forfatterens eneste roman udkommet på dansk Alene fra 2009 og med amerikanske krimier af Giles Blunt og Michael Connelly.

En spændende amerikansk krimi med en dramatisk handling om en kvinde og en lille dreng, der er blevet bortført og holdes indespærret.


Børsen

d. 22. jul. 2011

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 22. jul. 2011Informationer og udgaver

2011

Bog

Lisa Gardner

People's Press, 1. udgave

2011

Ebog

Lisa Gardner

People'sPress, 1. udgave

2013

Lydbog (net)

indlæser: Betty Glosted

Lindhardt og Ringhof

2013

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Betty Glosted

Audioteket