Gå til indholdForræderen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

349 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Johan Rokka bliver personligt involveret i jagten på bagmanden Cato, da han udlånes til Stockholms politi, hvor venner fra fortiden viser sig at være implicerede, og han må vælge side. For læsere af svenske krimier med højt tempo


Anmeldelser (2)


18. mar. 2022

Johan Rokka bliver personligt involveret i jagten på bagmanden Cato, da han udlånes til Stockholms politi, hvor venner fra fortiden viser sig at være implicerede, og han må vælge side. For læsere af svenske krimier med højt tempo.

Kriminalinspektør Johan Rokka og kriminaltekniker Janna Weissman leder opklaringsarbejdet i en sag i Hudiksvall, der hurtigt viser sig at blive særdeles omfattende. Rokka udlånes til Operation Gudrun i Stockholm, hvor alt ikke er, hvad det synes at være. Barndomsvennen Viktor Berger er tæt på at have afsonet sin straf i fængslet, men fortiden indhenter ham i form af den svenske underverden, og kæresten Mira Varjala involveres på flere måder. Hvem kan man stole på?.

Velskrevet og spændende krimi, hvor siderne vender sig selv, idet plottet afsløres lidt efter lidt. Troværdigt og nuanceret persongalleri, hvor alle gemmer på hemmeligheder, der sættes i spil undervejs. God underholdning, hvor alle karaktererne er både helte og skurke. Det er femte bog i serien "Mordene i Hudiksvall", men den kan læses uafhængigt af de andre.

Læs også de forudgående bind i serien. Serien kan sammenlignes med Jens Lapidus, fx Aldrig fucke op


Dø igen


og Tess Gerritsens serie om makkerparret Rizzoli og Isles, fx Dø igen med to sager, der sammenkædesLæs også de forudgående bind i serien. Serien kan sammenlignes med Jens Lapidus, fx Aldrig fucke op og Tess Gerritsens serie om makkerparret Rizzoli og Isles, fx med to sager, der sammenkædesLæs også de forudgående bind i serien. Serien kan sammenlignes med Jens Lapidus, fx Aldrig fucke op og Tess Gerritsens serie om makkerparret Rizzoli og Isles, fx Dø igen med to sager, der sammenkædes.

Lektørudtalelse

Af

Hanne Rønberg

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 19. feb. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022