Gå til indholdForrådt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

315 sider

Udgivet

2013

genre/form

romanOriginaludgave

2012


Anmeldelser (1)


16. okt. 2012

Denne forfatter har en stor og veldefineret målgruppe: de kvinder, der af og til gerne vil læse noget, der er 100% underholdning.

I dette nyeste produkt fra mærkevaren Danielle Steel (DS) er vi kommet til Hollywood. Hovedpersonen er Tallie, 39 år, smuk, langbenet, blond og aldeles uinteresseret i sit ydre. Derimod brænder hun for sit job, hun er en allerede succesrig filminstruktør, har vundet en Golden Globe og venter kun på Oscar. Hun bor sammen med rare Hunter, medproducent på filmene. Den personlige assistent Brigitte, også smuk, blond og langbenet, men noget mere dedikeret luksusforbruger, har hun kendt siden college. Så kræver en investor en uvildig revisorgennemgang, og bomben springer: gennem længere tid har nogen med adgang til Tallies penge lænset hendes konti. Hvem? og hvorfor? Tallie kommer gennem en privatdetektiv i forbindelse med FBI-agenten Jim, og han er en god støtte, da det hele ramler. Undervejs dør også Tallies 89-årige far, dog fredeligt af alderdom. Efter at alle skurkene er sorteret fra, ender alt naturligvis godt, Tallie får både en ny mand og en Oscar.

Steel kan normalt noget med stærke kvindefigurer, Tallie står lidt svagere, fornemmer jeg, nok mest fordi hun beskrives meget udefra, der er mange gentagelser, og jeg oplever ikke de naturlige dialoger, som Steel er god til. Da det ikke ligefrem kommer helt bag på læseren, da skurkene findes, savner jeg noget andet til at løfte historien.

En bog i den svagere ende af Steels produktion.

Lektørudtalelse

Af

Beth Høst


Informationer og udgaver

Bog

2013

Bog

2012

Bog

2012

Ebog

2013

Lydbog (net)

2013

Lydbog (cd-mp3)

2013