Gå til indholdForpligtelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

384 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Anmeldelser (1)


3. maj. 2019

Historisk drama fra den svenske middelalder, hvor våbnene bruges flittigt, erotikken blomstrer om kap med intrigerne og en ung kvinde vil mere end blot være til pynt. Til læsere af god romantisk-historisk underholdning.

Illiana, en forlængst giftefærdig 17-årig stormandsdatter, er ikke helt som de andre føjelige piger, men selvstændig og klog på urtemedicin. Markus Jærv, en brutal og frygtet ridder, kræver en villig kvinde og får ved en misforståelse bragt Illiana til sig, og af hensyn til stormandsfamiliens ære må de to gifte sig. Begge er lige stridbare og lidenskabelige, kærligheden vokser på trods af omstændighederne, og der tegner sig en meningsfuld fremtid på Jærvens borg i 1300-tallets Sverige. Men Markus må først gøre op med sin fortid.

God, letlæst og en anelse kulørt underholdning med spænding, intriger, vold, romantik og sex. Hverken middelalderuniverset eller personskildringen er helt knivskarp, men fokus ligger primært på samspillet og konflikterne mellem de to hovedpersoner, og det vil især tiltale kvindelige læsere.

Ahrnstedt har skiftet tidsalder i forhold til sine tidligere romaner, men temaerne er de samme - sex, hemmeligheder og spænding. Maria Hellebergs Så mangen sti vild


og Jan Guillous bøger om Arn er oplagte at sammenligne med. Lisa Kleypas' læsere vil også synes om denne bogAhrnstedt har skiftet tidsalder i forhold til sine tidligere romaner, men temaerne er de samme - sex, hemmeligheder og spænding. Maria Hellebergs Så mangen sti vild og Jan Guillous bøger om Arn er oplagte at sammenligne med. Lisa Kleypas' læsere vil også synes om denne bog.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019