Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Forfør mig ved solopgang

Del 2 af HathawayDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

348 sider

Udgivet

2016

Ophav

Lisa Kleypas(forfatter)

Signe Lyng(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, historiske romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Winnifred Hathaway har elsket Kev Merripen hele sit liv. Men Winnifred er adelig og Kev har sigøjnerblod i årene. Deres undertrykte følelser truer med at splitte hele den store, livsglade adelige familie


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 20. sep. 2016

Romantisk og historisk roman om en kvindes kamp for kærligheden i 1800-tallets england, hvor der ikke bliver set med milde øjne på en adelig kvindes forhold til en sigøjner. 2. bind i serien "Hathaway" for alle kvindelige læsere af romantiske romaner med et erotisk islæt.

Winnifred Hathaway har elsket Kev Merripen hele sit liv. Romaen Kev blev en del af familien Hathaway allerede som barn. Han har altid respektfuldt undertrykt sine følelser for Winnifred. Efter et dramatisk sygdomsforløb med den frygtede skarlagensfeber, rejser Winnifred med sine uforløste følelser til et kursted i Frankrig. Da hun 2 år senere vender hjem og er hun blevet både sund og stærk. Men Kev ved stadig ikke, hvor han egentlig hører til og føler ikke, at han er god nok til Winnifred. Deres undertrykte følelser truer med at splitte hele den store, livsglade adelige familie.

Endnu et medrivende og underholdende bind i den romantiske serie. Her lukkes op for endnu flere af romaernes hemmelige skikke og bogen er fyldt med hed erotik. Selvom der er referencer til 1. del i serien Min indtil midnatkan bogen sagtens stå alene. Den lykkelige slutning skaber lyst til at læse flere bøger om den skønne familie Hathaway. Og heldigvis er der udkommet 4 bind i England.

Forfatteren står også bag serien "Wallflowers" med både samme historiske udgangspunkt. Kan også formidles til fans af OutlanderOutlander. bind 1 : Den engelske kvinde.


litteratursiden.dk

d. 31. okt. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 31. okt. 2016

Historical Romance. Masser af passion, drømme og lidenskab blandt 1800-tallets herskaber i det idylliske Sydengland. Romanen byder på skøn romantik og er den ideelle bog til afslapning fra en stresset...


Litteratursiden.dk [online]

d. 31. okt. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 31. okt. 2016Informationer og udgaver

2016

Bog

Lisa Kleypas

Pretty Ink, 1. udgave

2016

Ebog

Lisa Kleypas

Pretty Ink, 1. ebogsudgave

2016

Lydbog (net)

indlæser: Kristina Pfeil Nielsen

Pretty Ink