Gå til indholdForbryderfaget


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

360 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Spændende og underholdende krimi om skrupelløse columbianske narkohandlere, undercover-politiagenter og hævn. For læsere af hæsblæsende kriminalromaner


Anmeldelser (2)


13. okt. 2020

Spændende og underholdende krimi om skrupelløse columbianske narkohandlere, undercover-politiagenter og hævn. For læsere af hæsblæsende kriminalromaner.

Første bind i serien om kriminalassistent Tina Boyd. Undercover-agenten Stegs Jenner er involveret i afsløringen af nogle farlige, columbianske narkohandlere, da noget på missionen pludselig går helt galt og flere dør. Jenner bliver afhørt og mistænkeliggjort i den blodige sag. Han har altid haft en egenrådig tilgang til politiarbejdet, og da sagen bliver personlig, beslutter han sig for at tage sagen i egen hånd. Sideløbende undersøger Tina Boyd mordet på den tidligere forbryder og politiinformant Slanke Robbie, og det bliver en dødsensfarlig efterforskning.

Forrygende, hæsblæsende krimi som især henvender sig til mandlige krimilæsere. Plottet er fint sammensat og karaktererne er levende og har dybde. Historien er meget handlingsmættet og ingen læsere vil kede sig med denne krimi i hånden.

Ønsker man at læse en lignende krimi, så kan Peter James' bøger om kriminalkommissær Roy Grace anbefales. Første bind i serien er Dødenkelt


Blodbrødre


. Ian Rankins krimiserie om John Rebus kan også anbefales. Første bind i serien hedder BlodbrødreØnsker man at læse en lignende krimi, så kan Peter James' bøger om kriminalkommissær Roy Grace anbefales. Første bind i serien er Dødenkelt. Ian Rankins krimiserie om John Rebus kan også anbefales. Første bind i serien hedder Ønsker man at læse en lignende krimi, så kan Peter James' bøger om kriminalkommissær Roy Grace anbefales. Første bind i serien er Dødenkelt. Ian Rankins krimiserie om John Rebus kan også anbefales. Første bind i serien hedder Blodbrødre.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2021-01-05


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2021

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020